Cluj Başkanı mucize peşinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Cluj Başkanı mucize peşinde

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden CFR Cluj, Manchester United maçında mucizeye hazırlanıyor.
Rumen ekibinin başkanı Iuliu Muresan, Dolce Sport'a yaptığı açıklamada, Romanya 1. Lig'inin 18. haftasında, deplasmanda ligin alt sıralarında yer alan ekiplerden GAZ Metan Medias ile 1-1 berabere kalan takımının, iyi futbol oynadığını belirterek; "Berabere kaldığımız maçta iyi oynadık. Manchester United'ı yenmek hayal değil. Eğer gruptan çıkmayı başarırsak bu bizim için tarihi bir başarı olacak. Rakibimizin sahada genç kadrosu ile mücadele edeceğini düşünüyorum. Bu düşünülürse onları yenmek için şansımız var" diye konuştu.

RADA: HAKETTİĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZ

Cluj'un 30 yaşındaki Rumen savunmacısı Ionut Rada ise takım olarak çok istekli olduklarını ifade ederek; "Takımımın gelip gelmesini daha da önemlisi iyi bir karşılaşma çıkarmasını istiyorum. Böylece Avrupa'da başarıyı hakettiğimizi göstermiş olacağız. Zayıf bir rakipten ziyade Manchester United ile oynamak bu açıdan önemli bir durum" dedi.
Manchester United ile Cluj, Çarşamba akşamı saat 21:45'te Old Trafford'ta karşı karşıya gelecek.

alaStar

alaStar

Üye
Haber için teşekkürlerHeeeaaa yeneersiniz tabe leenn :kop:

alaStar

alaStar

Üye

üslubuna dikkat etmelisin.

Bu forumda üsluba dikkat edip çoğu kişinin üslubunu da şikayet eden biriyim ve kendime olsun baskalarına olsun hakaret ve küfüre varan sözler okudum şikayet te ettiklerim oldu ama sonuç alamadım onlar gözünüze batmadıda benim kelimeyi uzatmam mı battı sorabilir miyim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Bu forumda üsluba dikkat edip çoğu kişinin üslubunu da şikayet eden biriyim ve kendime olsun baskalarına olsun hakaret ve küfüre varan sözler okudum şikayet te ettiklerim oldu ama sonuç alamadım onlar gözünüze batmadıda benim kelimeyi uzatmam mı battı sorabilir miyim

sonuç alamayınca sen de üslubunu bozdun yani. Bu mu doğru olan? Hem sadece sana söylemiyorum, gördüğüm herkese söylüyorum bunu.

alaStar

alaStar

Üye
Üslubumda sorun olduğunu düşünmüyorum kelime uzatmakla üslubun ne alakası var ki

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Futbol da herşey olabiliyor . Hep birlikte göreceğiz sonucu çarşamba akşamı .

Mufche

Mufche

Üye
İnşallah ,çıkıcaz gruptan :) Galatasaray alırsa Cluj'e bakmadan cıkıyorduk dimi?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
clujun mancesteri yenmesi zor gibi görünüyor yenilirse bize portekizde beraberlik bile yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...