Bayern'in 'Şeytan'la dansı!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bayern'in 'Şeytan'la dansı!


Devler Ligi'nin son şampiyonu final yolunda kararlı... 1-1'in rövanşında Manchester United'ı konuk eden Bayern Münih, yenik duruma düştüğü maçın ikinci yarısında adeta uykudan uyandı ve Kırmızı Şeytanlar'ı evine yollarken adını da bir üst tura yazdırdı: 3-1.

Karşılaşmanın özet görüntüleri birazdan NTVSpor.net'te!

Old Traffor'daki 1-1'lik ilk maçın rövanşına beklendiği Bayern Münih hızlı başladı. Etkili kanat oyuncuları Ribery ve Robben ile rakip yarı sahaya hızlı geçen ev sahibi takım, gol için United defansının boşluklarını aradı.

Pep Guardiola'nın öğrencileri bir türlü kilidi açamadığı devrenin ilerleyen dakikalarında Mario Mandzukic'i de devreye sokarak öne geçmenin yollarını arasa da İngilizlerin başarılı kademeli defansı gole izin vermedi.

Allianz Arena'da ilk 45 dakika golsüz sona ererken ikinci yarı Manchester United'ın baskısıyla başladı. Rakibine oranla daha arzulu futbol oynadığı dakikalarda gol arayan Kırmızı Şeytanlar istediğini enfes bir golle yakaladı. 57'de sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası sol çaprazında topu önünde bulan Evra gelişine çok sert vurdu ve adeta 90'a nişanladı: 0-1.

Kırmızı Şeytanlar öne geçmenin sevinciyle çılgına dönse de Mandzukic İngilizlerin bu sevincini kursağında bıraktı. Bavyera ekibi, santradan sadece 1 dakika sonra Hırvat forvetin kafa vuruşuyla skoru eşitledi: 1-1.

Yediği gol sonrası uykudan uyanan son şampiyon bu kez üstünlük için atağa kalktı. 68. dakikada Robben'in sağ kanattan ceza sahasına taşıdığı topu kale önündeki Müller'e gönderdi ve tecrübeli oyuncu zorlanmadığı pozisyonda takımını 2-1 öne geçirdi.

1-1'den sonra baraj kapaklarını açan Bayern Münih gecenin etkilisi isimlerinden Robben'in ayağından bulduğu golle 76'da skoru 3-1'e getirdi ve turu perçinledi.

Kalan dakikalarda oyunu kontrolü altında tutan Almanlar maçın son düdüğüyle 1-1 ve 3-1'lik skorlarla adını bir üst tura yazdırdı.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Unitedin kazanmasini isterdim ya
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
263
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
231
Eren Değerli


Üst Alt