jet audio plus 3.0.2 yeni sürüm 07/06/2013. ön izleme resimler eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

mikail1361

Üye
gercekten guzel app teşekkurler :-)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam ses daha yüksek çıkıyomu çıkıyosa yüklicem bide galaxy w romları ile irtibati kestiniz direk xdadan takılıyosunuz heralde :)

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
hocam ses daha yüksek çıkıyomu çıkıyosa yüklicem bide galaxy w romları ile irtibati kestiniz direk xdadan takılıyosunuz heralde :)

:-) :-) telefonda xda premium yüklü :-) oradan takip ediyorum. İstek olursa paylaşırım :-) ben uzun süredir bunu uygulamayı kullanıyorum ses gerçekten çok iyi. Tavsiye ederim.:-)

bocek4676

Üye
paylasım ıcın tsklr fakat uygulama yüklenemıdı uyarısı alıyorum tlfon galaxy w rootlu eskı versıyonunu kaldırdım genede yuklenmedı

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
paylasım ıcın tsklr fakat uygulama yüklenemıdı uyarısı alıyorum tlfon galaxy w rootlu eskı versıyonunu kaldırdım genede yuklenmedı

Eski versiyonu ait tüm dosyaları sil. SD kart içinde jet oudio diye bir klasör kalıyor onu da sil. Eğer luck patch ile yama ve benzeri birsey yaptıysa luck ayarlarından yedek ve düzeltmeleri kaldır öyle deme şu an için aklıma gelen bunlar. :-)

pesimist187

Üye
link ölmüş :/

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
sürüm yenilendi

altok42

altok42

Üye
çok teşekkürler tam aradığım bir proğramdı.

hotan1

Üye
kardeş bu txt dosyası olarak iniyor bende, bir göz atar mısın linke tekrardan emeğine sağlık şimdiden..

Üst Alt