jet audio plus 3.0.2 yeni sürüm 07/06/2013. ön izleme resimler eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

avantis

avantis

Üye
S3 kullanmıyorum ayarlarını kurcalayin.

crysisci

Üye
Biraz açıklama xbassı açınca çıkan ses azalıyor birde x bass wide agc programın kullanımı hakkında bir bilgi verebilir misin?

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Biraz açıklama xbassı açınca çıkan ses azalıyor birde x bass wide agc programın kullanımı hakkında bir bilgi verebilir misin?

xbass yükseltince ses azalmaz. bass ince seslerin ônüne geçtigi için daha az gibi gelir. orada gördügün üç dügmeyide dengeli olarak ayarlamalısın. benim verdigim ön izleme resimlerde ki ayarlar bana ve benim kulaklıga göre ideal olan ayarlar mesela.

geographerr

geographerr

Üye
Cepten girenleri düşündüğün için teşekkürler. :)

psikopat.fatih

Üye
emeğine sağlık Allah razı olsun

endrescue

Üye
Teşekkürler,

8310

Üye
güze uygulama power gibi zaman kaybı deil......

cihlekesh

Üye
arkadslar herkez quzel quzel yorm yapmis proqrama ama bn indiremedm linkte sikinti war qaliba

masacre4588

Üye
Kardes kullandim iide power amp.gibi limit destegi.yok bu yuzden.bazen sarkilarda ses bozuyo destegi varsada ben gormedim

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Kardes kullandim iide power amp.gibi limit destegi.yok bu yuzden.bazen sarkilarda ses bozuyo destegi varsada ben gormedim

Evet limit desteği yok. Fakat eko ayarını tam yaparsanız öyle bir sorun kalmaz. Yani ben de kullanıyorum. Ayrıca dinlediğiniz şarkıların arasında yüksek düzeyde ses farkı olmasi lazim o sorunu yaşamanız için. :-)

- - - Eklendi - - -

arkadslar herkez quzel quzel yorm yapmis proqrama ama bn indiremedm linkte sikinti war qaliba

Link te sorun yok. Ayrıca lütfen dilimize sahip çıkalım. (quzel) (proqrama) (qaliba) dilimizi korumalı. İy forumlar.

yagyujubei

yagyujubei

Üye
Paylaşım için teşekkürler programın içinde entegre şarkı sözlerinide görebiliyorsunuz dinlerken bu özellik güzel olmuş baya

ozturk.maras

Üye
Çok teşekkür ederim emeğine sağlık. Şöyle söyleyeyim markette ve dışında hemen hemen çoğunu indirip denemişligim vardır ama bunun kadar iyisini görmedim.Buradan indirdim ve çok memnun kaldım. Bari bir teşekkür edeyim arkadaşa dedim.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim emeğine sağlık. Şöyle söyleyeyim markette ve dışında hemen hemen çoğunu indirip denemişligim vardır ama bunun kadar iyisini görmedim.Buradan indirdim ve çok memnun kaldım. Bari bir teşekkür edeyim arkadaşa dedim.

Rica ederim ne demek. :-)

by_kuss

Üye
link pert hocam.

Üst Alt