Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hızlı bir şekilde gidiyordum yine bir yokuş arka freni çıkarmıştım tekerlek kabak oluyor diye ön fren çok iyiydi tam sıkarsan arka kalkıyor yarım sıkarsan yavaşlatıyor aniden çocuk çıktı önüme yavaş sıksan yakın mesafe olduğu için çarpacaktım aniden bi sıktım arka tekerlek çocuğun kafasına indi bi ağladı yine aynı şekil oradan uzaklaş :eller:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Hızlı bir şekilde gidiyordum yine bir yokuş arka freni çıkarmıştım tekerlek kaçak oluyor diye ön fren çok iyiydi tam sıkarsan arka kalkıyor yarım sıkarsan yavaşlatıyor aniden çocuk çıktı önüme yavaş sıksan yakın mesafe olduğu için çarpacaktım aniden bi sıktım arka tekerlek çocuğun kafasına indi bi ağladı yine aynı şekil oradan uzaklaş :eller:

arkadaş sendede macera bitmiyor :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
yaviz kaçar :bye: :] herkese iyi geceler boynum ağrıdı :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaviz nereye :hmmm

MrTech

MrTech

Üye
Hızlı bir şekilde gidiyordum yine bir yokuş arka freni çıkarmıştım tekerlek kaçak oluyor diye ön fren çok iyiydi tam sıkarsan arka kalkıyor yarım sıkarsan yavaşlatıyor aniden çocuk çıktı önüme yavaş sıksan yakın mesafe olduğu için çarpacaktım aniden bi sıktım arka tekerlek çocuğun kafasına indi bi ağladı yine aynı şekil oradan uzaklaş :eller:

Çok ayıp :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Orda olsaydım şimdi burada olmazdım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Neyse gençler bende çıkıyorum aslında bu kadar durmazdım hergün böyle olmuyor bugün muhabbet güzeldi diye durdum hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun.

Not : Yine söylüyorum bisiklet sürerken karşıma çıkmayın.

Black-killing

Black-killing

Üye
Hadi beyler herkes Allah a emanet kendinize iyi bakın selametle.

Ayrıca gececilere son mesajı yazacak olan Emergency abi sanada hayırlı sabahlar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet. Hidayet abi sana da kolay gelsin kendine iyi bak abi.

MrTech

MrTech

Üye
Beyler Allah'a emanet olun.Çöp değil o cop yada jop.bugün gene güzeldi hadi kalın sağlıcakla.
Not:Furkan karşıma gelme yada geçme copla çarparım :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hadi iyi geceler bende kaçar yatayım |-)

MrTech

MrTech

Üye
şimdiden kapatacak olan abilerime selamlar saygılar :)

__xXx__

__xXx__

Üye
s.a millet naber

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ve aleyküm selam bizde kaynatıyoduk ne yapak tam çıkıyoduk sen geldin

MrTech

MrTech

Üye
aleykum selam abi hoşgeldin nasılsın