Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saman yolunda altın yumruk istanbulda var çeki çhen :pro:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
höeeyt

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bi keresinde bisiklet sürerken arkadaşı önüme aldım çok dik bi yokuş vardı beraber iniyorduk fren patladı direksiyonu bahçeye kırdım bi ağacın köküne takıldık arka kalktı bi takla attık arkadaşı 1 km ötede buldum bi baktım tam dikenlerin ortasına düşmüş bi de üstünde tişört vardı ve bende kendime yakışanı yapıp oradan kaçtım :eller:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bi keresinde bisiklet sürerken arkadaşı önüme aldım çok dik bi yokuş vardı beraber iniyorduk fren patladı direksiyonu bahçeye kırdım bi ağacın köküne takıldık arka kalktı bi takla attık arkadaşı 1 km ötede buldum bi baktım tam dikenlerin ortasına düşmüş bi de üstünde tişört vardı ve bende kendime yakışanı yapıp oradan kaçtım :eller:

yokuş aşşağı 2 kişiyle :hmmm

sonunu düşünen kahraman olamaz :megafon:

MrTech

MrTech

Üye

Vay açıkmertkorkusuz pipos gazetesi :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ve o çocuğu geçen gün maxicep'e üye yaptım valla.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ve o günden sonra hiç aynı bisiklete binmedik .

MrTech

MrTech

Üye
hakan altun :hmmm

Black-killing

Black-killing

Üye
Baba yorgun düştü son dakikalarımı oynuyorum uleğğnn

Black-killing

Black-killing

Üye
bu sefer yırtamazdınız :hmmm

- - - Eklendi - - -

uyumak yook efesleri çıkarın dolaptan :ehe

Içtiğim efes
Aldığım nefes
Maxicep merkez
Adam olsun uleeğğnn herkez

- - - Eklendi - - -

Pardon ya Mr.Tech den Kadir inanır bulaştı.

Üst Alt