yardım edecek kimse yok mu.
Arkadaşlar hemen çalışmıo demeyin uygulamalara yükleyin ordanda programı aç demeden önce üzerindeyken seçeneklerden uygulama erişimi ayarlarını yapın ya ilkinde sor diyin yada her defasında sor diyin çünki nokia bu tür uygulamaları direk çalıştırmanın zararlı ola bileceğini düşünerek telefonun hafızasına yada başka bir yerine ulaşmaya çalışan program uygulamalarında kullanıcı onayı istemiş bunu bi okuyun ayarlarınızı
kontrol edin gene çalışmazsa ozaman yapçak bişi yok malsef ayrıca 6300 ın kendi media playeri gayet ii
1-Seçenek-->müzik kütüpanesi-->Kütüphaneyi güncelle
2-Müzik kütüpanesi-->Tüm parçalar
3-Bütün parçalar alfabetik olarak sıralanacak burda listeye eklemek istediğimiz parçanın üzerine
seçenek diyip favorilere ekle diyoruz örneğin yabancı türkçe ayrı listeler oluşturmak istiyosak
listedeki bütün yabancı parçalrı tek tek bu şekilde favorilere ekleyoruz
4-Müzik kütüphanesi-->Parça Listeleri--> Favoriler'e gelip ilk parçayı çal/oynat dediğimizde player
ana ekranı açılıp
şarkı çalmaya başlayacak burda seçenek diyip parça listesini kaydet dediğimizde
sadece seçtiğimiz şarkıları kaydedecek listemize isim verip (Örnek Yabancı) kaydediyoruz
5-Kaydettiğimiz listeleri açmak için ise müzik kütüphanesi-->parça listeleri-->parça listelerim
Biraz çetrefilli bi iş uğraştırıo

) ama sorunsuz çalışmıo malesef
Dikkat...!
Bu işlemleri yaparken telefonun dahili hafızasının boş olması lazım PC dili ile işlemcisinin

)
dışardan yüklediğiniz Tema, gif masa üstü falan varsa bunları kapatın telefonun içinde gelen
kendi temasını kullanın buna rağmen

) Benim gibi 2Gb müzk arşivi full dolu ise favorilere atığınız
parçaları listeye kaydederken seçmediğiniz bazı şarkılarıda listeye eklio malesef bunu henüz çözemedim
ve üreticinin liste kaydederken şarkı adedi sınırı belirtmemelerine rağmen 235 e kadar kayıt ebildim
belki parçaların uzunluğu ilede alakalı olabilir yani sayı üç aşşağı 5 yukarı değişe bilir
Yinede nokianın kendi playerini kullanmanızı şidetle tavsiye ediyorum arkaşlar ve lütfen kaynağından emin olmadığınız yazılımları yada denenmemiş bilinmeyen yazılımları yüklerken
dikkat edin bu telefonlar ucuz değil umarım birilerinin işine yarar ....

)