KD PLAYER--jAVA

Sponsorlu Bağlantılar

dumanxtr

dumanxtr

Üye
abisi o hata dediğin yazı senden onay istiyor dikatli bak oke ondan sonra yes le iki kes daha karşına çıkar sonra deki ekle oly bitti dinle

memoli53

memoli53

Üye
var da yok :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bendede calısmıyor

ycg35

ycg35

Üye
ya bn bu kd player ı güzelleştirdim 2 tane güzel tema ekledim tr dil dosyasındaki bir iki hatayı dzlttm 3110c de çalıştırdım muhtemelen sizdede çalışır yeni bir konu açıyorum indirirsiniz :ok2:

lliseli

lliseli

Üye
kd playerı telefonuma yükledim müzik felan listeye ekliyo çal diyorum oynatma başarısız diye bi yazı çıkıyo onu nasıl yapcaz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eger Kd player de muzık dınlemek ıstıyorsanız ılk once tel ı sessız moddan degıstırın yanı sessız modda muzık dınleyemessınız hata verir:oke:
saol ya 3gündür ugrasıom sen olmasan ugrasıcamda:D

alisengul133

Üye
oh be sonunda 6288 telime ayarlayabildim

kağan215

Üye
kd playerı telefonuma yükledim müzik felan listeye ekliyo çal diyorum oynatma başarısız diye bi yazı çıkıyo onu nasıl yapcaz

AYNI SORUN BENDE DE VAR NASIL YAPCAZ ACİL YARDIM PLSS

agurol

Üye
arkadaşlar çalması için tercihlerde uyarı sesini açık yapmanız gerekiyo.ayrıyeten uğraşmanıza deymez bir şarkı çaldıktan sonra ikinci şarkıya onay istiyo.kendiliğinden geçiş yapmıyo.javalar mağlesef böyle.herkeze kolay gelsin.

dodo008

Üye
arkadaşlar bu kd player iyi hoş da ben bunda müzik çalamıyorum parçalar gelmiyoki zaten nasıl ekleriz bu parçaları?yardımmmmmmmm!!!bu arda telefon 6230i

murat isl

Üye
ben 6288 kullanıyorum benim telefondada bi türlü müzik çaldıramadım.hep uygulama hatası diyor

iskenlii

iskenlii

Üye
Ya Bırak ya Onun Kadar Basit Program varm ı ya

clifton

Üye
ya arkadşlar ben 6300 da video oyntm istıorm oyntıor ama geri fln yazıor eklnde reaol one plyaer fln yokmu yada bu kd playerda 3gp destği var yazıor nasıl vıdo eklicem?

rahimok

Üye
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

okuyan

Üye
evt kd player sorunlu bende sildim.

zgrkrkmz

Üye
Evet Profesyonel Eli Atmanın Zamanı Geldi...
Arklar Programın Sorun Vermesinin Nedeni İzinlerle Alakalıı.
İzinler Nasıl Açılır??!:
Programın Üstüne Gelip Seçeneklere asın Ordan Uygulama Erişimine ,Ordan ,Veri Erişimine , Ordan Veri Ekle Ve Düzelte İzin Yok 'un Üzerinde Olacaktır Onu Her Zaman Sor'a Getirin Programa Girin Programa Girişte Ve Dolaşma Sırasında Evet Hayır Seçenekleri Gelirse Evet e Basın Bu Kadar....
Kısacası İzleyeceğiniz Yol:
Seçenekler\\Uygulama Erişimi\\Veri Erişimi\\Veri Ekle Ve Düzelt\\Her Zaman Sor. Tşkleri Bkliyorum...

dinccine

Üye
9 yada add musıc a bas

herry_potter

Üye
arkdaşlar dediklerinizi yaptım ama söle bir hata verdi:

Dosya açılamıyor! Execption: invalid locator: .....

yardım edinn

occenn

Üye
Ne ***** insanlar var ya adam soru soruyor millet saol tesekkürler dior var mı böyle bişey ayıp ya :))))))):ehe

darkmirror

darkmirror

Üye
ya bende kurdum guzel calısıyoda :D mp4 lerde görüntüyok bunun bi ayarı varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt