The Amazing Spider-Man v1.1.7- Türkçe Anlatımlı - ÇOK BASİT YÖNTEM!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Aynı siteden(maxicep) bugün 2. kez farklı spiderman sd dosyalarını indirip yüklemeyi deneyişim, bu ikincisiydi. İkisindede aynı şey oluyor şöyleki; sd leri belirttiğiniz gameloft dizinine atıyorum. Verdiğiniz apk yüklüyorum. Oyuna tıklıyorum, marvel yazısı çıkıyo iyi herşey güzel, ardından baştaki video ve konuşmalar geliyor. Tam bitiyo, siyah ekran... bir müddet siyah ekranda kalıp masaüstüne dönüyor... Anlamadım neyi eksi yapıyorum. Tlefon rootsuz, LG optimus 4X HD. Öneriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum, emeğe teşekkürler.

Bugün denedim bende çalıştıramadım garip :hmmm Bendede başka hata var direk başta atıyor :hmmm

NeGNEM

Üye
Ben önce bi sevindim, aha tamam dedm videolar yazılar başladı ama sonra kandırdı beni, tekrar tekrar deniyorum aynı şekilde oyundan atıyor =)

cukuleaks

Üye
Ben önce bi sevindim, aha tamam dedm videolar yazılar başladı ama sonra kandırdı beni, tekrar tekrar deniyorum aynı şekilde oyundan atıyor =)
Merak etmeyin bulunur bi çözümü. Bakın yarın bi gün açacaksınız oyunu merak etmeyin :)

NeGNEM

Üye
sdkartta sdkart/gameloft/game/.... uzantısında. Anlatımda olduğu gibi. Zaten anladığım kadarıyla uzantım doğru olmuşki videoyu açıyor, sonrasında çalışmıyor siyah ekrana dönüyor.

gabaro61

Üye
Halledince Bilgi Verin...Bizde Yapalım

gabaro61

Üye
Bu Bi Bizde Çalışmıyor Nerde Hata Yapıyorum Anlamadım Gitti..

jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

enex_enes

enex_enes

Üye
Siyah ekran :)

note 2 gamer

Üye
hackless yaklaşık yarım saat sürdü inmesi indrirdim sonra sdcard/gameloft/gamesiçine atım ve sonra apkyi kurdum app innistalle sonra böle oldu gamelof yazıyor sonra 2 sniye ekran siyah oluyor ve oyundan atıyor telefonum samsung galaxy note 2 rotsuz rom değiştirmedim teşşerkür ederim

cukuleaks

Üye
hackless yaklaşık yarım saat sürdü inmesi indrirdim sonra sdcard/gameloft/gamesiçine atım ve sonra apkyi kurdum app innistalle sonra böle oldu gamelof yazıyor sonra 2 sniye ekran siyah oluyor ve oyundan atıyor telefonum samsung galaxy note 2 rotsuz rom değiştirmedim teşşerkür ederim

Hakan_710 yapmıştı geçen sayfalardada anlattı . O mesajınıda konudaki ilk sayfada yani ilk sayfaya bakarsanız görürsünüz oraya ekledim.

Berke1575

Üye
Yaptım beyler isteyene anlatabilirim mesaj çeksin sorunu olan

mtngln

mtngln

Üye
:tşk:

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
oyunu açınca girmeden oyundan atıyor acaba arc s desteklemiyor mu? :S

Üst Alt