Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Amazing Spider-Man v1.1.7- Türkçe Anlatımlı - ÇOK BASİT YÖNTEM!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
myusuf49
Üye
abi ben apk yı indirdim zip ide upload dan indirdim apk yı yükledim zipe es file aracılığıyla girdim çıkarmaya çalıştım istisna var dedi girdim bekleyin deyip beni 15 dk bekletti lütfem yardım edin nasıl indiririm spiderman ı
adem gereken
Üye
nasil indrcezz
ege195
Üye
ilk açışta internete gerek var mı?
HALOLOL
Üye
linkler ölü
naklow12
Üye
Ben de dendiği gibi kurdum ve ne yazık ki bende de ilk açılışta kapanıyor oyun. Siyah ekran çıkıyor ve atıyor sonra oyundan. Galaxy S3 Mini yardım
blueq
Üye
bendede ayni sekilde. siyah ekran
keremmmmm33
Üye
Sd dosyalarının linkleri ölü yenilermisin
lyon_69
Üye
süper oyun
badb0y06
Üye
ben indirip denemiştim tablette açılmamıştı
ayrıca linkler mort
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Linklerr lütfen
marowak
Üye
rardan cıkarırken part3ü istiyor
badb0y06
Üye
indiremedim ben linklerde sorun var, ilk gösterdiği linkte ekranın ortasında küçük bir yazı var başka bişey yok
serokut
Üye
Kardeşim link kırık güncellermisin ?
Mhmmd Ali
Üye
ahmet1999polat
Üye
bilader sh4d3 kişisinden indirdim indirme bittikten sonra 3. partı istedi bi el at
- - - Eklendi - - -
bilader çin linki ölü
mythRex
Üye
oyunu indirdim yükledm xperia z cihaz wifi açık iken oyuna girer gib iyapıyor baştaki video tanıdımı spider man ın tanıtınımı yapıyor tam oyuna geçicekken oyundan atıyor wifi kapalı iken hiç girmiyor tel rootsuz bundan dolayımıdır çözüm var mıdır ?
Cpt-Soap
Üye
-kırık link (çin linki )
wifi ile olurmu wifi ile indirsek
priv.boy
Üye
teşekkürler.
kamuri
Üye
Ben baska bir yöntemle çozdum su anda oynuom isteyene anlatimSorunu çozdüm oyunu oynuyorum