Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun oynarken batarya takılı olabilir fakat batarya tam dolu olsun. Dolum yapmasın yani daha fazla ısınır bu da bataryayı kötü etkiler.
mrt-06
Üye
bataryayı çıkar direk prize tak eğer böyle yaparsan bataryanın ömrünü kısaltırsın.
Mad EagLe
Üye
Batarya kullanılmadoğı takdirde de ömrü azalır artık lityum piller kullanılıyor ayrıca bahsettiğiniz olayda herhangi bir elektrik kesintisinde daha farklı sorunlar ortaya çıkabilir.
Batarya kullanılmadoğı takdirde de ömrü azalır artık lityum piller kullanılıyor ayrıca bahsettiğiniz olayda herhangi bir elektrik kesintisinde daha farklı sorunlar ortaya çıkabilir.
hayır benim dediğim hem prize takıp hem bataryayı kullanarak oynamayın dedim ikisi aynanda bataryanın ömrünü kısaltır ayrıca elektirik kesintilerine karşı özel prizler satılıyor.
Mad EagLe
Üye
ısınmadıkça pek problem olmaz.
alaStar
Üye
Bu bahsettiğiniz prizdeyken batarya takılı kullanmayın meselesi li ion pil için gecerli değil
Mad EagLe
Üye
Hangi pil için geçerli?
alaStar
Üye
Diğer eski tip piller için geçerli
Mad EagLe
Üye
pildeyken batarya takılı nasıl oluyo onu anlamadım
1STayTRue35
Üye
Sen normal kullan kardeş, batarya uyarısı vermeden şarja takma bilgisayarı. Tam dolmadan da çıkarma. Böylece normal deforme süresine kadar kullanabilrisin
benim laptop şarj bitmeden sarja tak sök derken batarya yandı şarj cihazını takmadan açılmıyordu şarji çıkarınca da laptop kapanıyordu neyse ki gidip yeni bi batarya aldım işi düzelttim aynı hataya düşmem bir daha sizde düşmeyin