Metin MF
Üye
Kullanmasını bil o zaman metin.?
mesela?
Kullanmasını bil o zaman metin.?
yanlış oldu 17 yaşındayım 1.76yım yazıcaktım.
ayrıca ne zaman 18 olmuşum ben ?

O kadar değil osman sende vur dedik öldürdün 1.55 nedir ? Ya da ben mi izmirde hep uzun kızlarla karşılaşıyorum![]()

yahu abi boyun uzun olunca ne olacak kibende 183 boy var ama ne işe yarıyor sor

Aynen kizlari takma kafana en uzunlari ortalama 1.70 oluyo![]()

ben bu soruyu bı yerden hatırlıyorum![]()

He onu bilemem tabi sizin oralar farklıdır. O zaman neden boyu sıkıntı ediyorsun kiusta bizim burda taban gübresi kullanmıyorlar herhal kısa kısa valla bak![]()

Yeni yöntem buldum. Kendino kafandan tut ayaklarini bi koltuga felan sıkıştır sabitle sonra kafandan cek![]()
.
kimler burdaaben bu soruyu bı yerden hatırlıyorum![]()

boyum 1.88 filan belki 1.90'da olabilir ama bilmiyorum. Yapman gereken bazı şeyler aslında küçüklükten beri her şeyi yemeliydin anne sütüne önem verilmeliydi ben mesala 3 yaşına kadar emmişim bunlar hep faydalı her neyse şimdi yapman gerekenler. 
ısınma hareketlerinin ardından spor yapabilirsin ve amino asit içeren ürünler yemen iyi olur![]()
Ben 17 buçuk yaşındayımboyum 1.88 filan belki 1.90'da olabilir ama bilmiyorum. Yapman gereken bazı şeyler aslında küçüklükten beri her şeyi yemeliydin anne sütüne önem verilmeliydi ben mesala 3 yaşına kadar emmişim bunlar hep faydalı her neyse şimdi yapman gerekenler.
1- Her şeyi yiyeceksin
2-Süt ve süt ürünlerini bol tüket
3- Et, yumurta (protein) ye.
4-Karbonhidratları tüket çünkü spor yaparken lazım olacak
5-Kendine bir basket kursu bul
6-Her sabah uyandığında esneme hareketleri yap çömel kalk filan bu insanı gençleştiriyorda
7-Bol bol ip atla
8-Bol bol duş al
9-Çok kafaya takma
Sana tavsiyelerim bu kadar inşallah yardımcı olur![]()
. Bol bol duş yapıyorum 
o asidi içeren ürünler nelerdir? Hocam..
- - - Eklendi - - -
çok kafaya taktığım yok zaten... Bol bol duş yapıyorum
![]()
süt ürünleri,deniz ürünleri,yumurta gibi

Tamam işte be osman daha ne istiyono olmaz ismail.
1.Barfiks te sallanacağım 10 dk
2. Basket veya zıplama yaklaşık 30dk
3.hızlı koşu 10 dk
4.esneme-gerilme hareketleri 10 dk.
Günde 3kere yapılacak.. Sabah öğlen akşam.. Tok karına.![]()
O değil de adamlar zeka gücünü kullanarak boy uzatılabiliyormuş nasıl oluyor acaba 
Tamam işte be osman daha ne istiyonO değil de adamlar zeka gücünü kullanarak boy uzatılabiliyormuş nasıl oluyor acaba
![]()
taner ağa haggat o nasıl oluyomuş? 
Tam bilmiyom ama araştırcam bakam bi belki kendime uygularımtaner ağa haggat o nasıl oluyomuş?
![]()