DaNq3rB0y
Üye
sütü günde ne kadar alayım. Basketide kaç saat oynayım hocam..![]()
Hani o büyük bardaklar varya onlarla yatmadan önce bir tane iç basketide bir saat oynasan yeterki olur bence

sütü günde ne kadar alayım. Basketide kaç saat oynayım hocam..![]()

teşekkür ettim hocam.. Ne gibi tedavi uyguluyorlar..![]()
basketi ne kadar süre ile kaç gün oynadınız..?
Okulda oynamaya basladim bi de yazin canimiz sikilinca oynamaya gidiyoduk parka haftada 10 saat falan

Ya şey. Boyunun kısa kaldığını söylersen, senden hormon testi isteyecek. Testosteron ve diğer büyüme hormonları vesaire. Bunlara göre ilaç tedavisi uygulayacak.

Hani o büyük bardaklar varya onlarla yatmadan önce bir tane iç basketide bir saat oynasan yeterki olur bence![]()
![]()

alakası yok paşa annem 1.60 babam 1.75 ben 1.90 ım

Genetik boy hesaplamasini unuttum![]()
osman benim 1.70 boy var uzunmuyum ki ben kısa görüyorum kendimi![]()

yok be abicim bizim lisede çoğundan uzunum aslında veya benim boyumdalaradem biliyorsun devrin kızları uzun boylu..![]()
birkaç uzun var onlarda umrumda değil 
yok be abicim bizim lisede çoğundan uzunum aslında veya benim boyumdalarbirkaç uzun var onlarda umrumda değil
![]()
burdakilerde kısada ademim ünidekiler en az 1.70 
iyi iyibilirim senin umrunda olmadıkları kişileriburdakilerde kısada ademim ünidekiler en az 1.70
![]()
ünide rahatım desene
kızlar fazla uzun olmuyor tam tersine liseyi bitirecek eleman boy : 1.63 
iyi iyiünide rahatım desene
kızlar fazla uzun olmuyor tam tersine liseyi bitirecek eleman boy : 1.63
![]()

Türk milleti olarak boy ortalaması yüksek bir millet değiliz.Benim 1.85 üstü 1-2 arkadaşım var.Gerisi ile omuz omuza yürüyoruz1.75-1.80 ideal.

Kullanmasını bil o zaman metin.?yahu abi boyun uzun olunca ne olacak kibende 183 boy var ama ne işe yarıyor sor