Samsung Galaxy Ace 2 oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skywalker06

skywalker06

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 2 oyun
Galaxy Ace 2 için N.O.V.A 3,Real Racing 2 ve Gta 3 arıyorum yalnız telefonuma root yapmadım o yüzden daha önceden indirdiğim 1-2 oyunu atamadım oyunları bulma konusunda ve atma konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

ibo3182

Üye
bende ace2 kullanıyorum oyunları forumda ararsan bulursun kurmasıda oyunu bulduğun konuda yazar olmazsa yardımcı olurum..

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
Bendede ace 2 var... Root olmadan o oyunlari yuklemen imkansiz bu yuzden root yapman lazim.

skywalker06

skywalker06

Üye
    Konu Sahibi
Root yapıncada garanti dışı kalıyor ama Türkiye'de

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bu root ne yawv symbianda hack gibi bişeymi

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
bu root ne yawv symbianda hack gibi bişeymi

hımm olabilir normalde sys tarafından yüklenen uygulamaları silemezsin ama root yapınca bırak istemediğin bir uygulamayı sistemin alayını sil tabi yedeğini titanium backup ile aldıktan sonra falan filan yani oyun içinse genelde gameloft oyunları lisans ister yine rootlu cihazlarda luck diye bir program var o da bu lisansı patlatabiliyor böyle bir hikaye işte ama garanti dışı işlemler zevk senin

azakar01

Üye
Arkadaşlar Galaxy acce 2ye root istiyorum. yardımcı olabilecek varmı

skywalker06

skywalker06

Üye
    Konu Sahibi
Root yapılıp geri dönüldüğünü bende biliyorum ama mesela htc'de root yapıldığı zaman içine adamlar bir çip koymuş ona kayıt altına alınıyor geri döndürsen bile o çipteki bilgiler serviste görünce garanti dışı aynı şey samsungda vardır diye root yapmaktan çekiniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt