Nokia 5800 CFW {01.12.2012} "gold Star" C6v42 'a-& S'

Sponsorlu Bağlantılar

eXe1aNs

Üye
Bende böyle bir hata var
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
telefonun local mode de kalmış. Bataryayı çıkar tak. Telefonu aç. Yüklemeden sonraki talimatları yap. Sorunsuz kullan

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
lazye

lazye

Üye
Bende böyle bir hata var
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!

bataryayı çıkar tak telfnu aç tamamdır.yalnız usb bilgisayardan çıkar...

- - - Eklendi - - -

bişey dicem jaf programı için sadece jaf setup ve emulatörü mü indircem ? Flash dosyalarını falan indirdim yüklemek için jaf setup indircem sadece dmi ?

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı çıkar tak telfnu aç tamamdır.yalnız usb bilgisayardan çıkar...

- - - Eklendi - - -

bişey dicem jaf programı için sadece jaf setup ve emulatörü mü indircem ? Flash dosyalarını falan indirdim yüklemek için jaf setup indircem sadece dmi ?

flaş dosyaları rofs2 den başka olan diğer 5 dosyadır. Core uda gibi.
Jaf programı için jaf setup ve emulatörü indirmen gerekir.

• Beğen
rft2626

rft2626

Üye
arkadaşım şimdi anna belle birde ev ekranı belle mod var şimdi bunlar arasındaki farklar neler ben şimdi bu şekilde olanı yüklemek istiyorum ev ekranı filan böyle olsun istiyorum hangi seçeneği indirmem lazım ?

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
tek fark tema. Belle hoşçakaldaki tema bu konudaki hiçbir sürümde yok. Fakat belle hoşçakal fw si sadece belle 4x4 menü düzenine göre hazırlandı. Batarya ve şebeke ikonu için bu konudaki istediğin yazılımı indir. Temalar bölümünde topbara uyarlanmış temalar var. Onlardan birini seç. Belle topbar uygulamasını yükle. Batarya ve şebeke belleye benzer.

• Beğen
rft2626

rft2626

Üye
peki hoşçakal da belle topbar uygulamasını kurmam gerekecek mi aynı ikonlar için

• Beğen
rft2626

rft2626

Üye
Dostum ben şimdi yükledim her şey güzel fakat belletopbar ayarlarda başlangıçta çalıştır açık yaptım fakat telefonu kapatıp açtığımda açık olmuyor bunu nasıl düzeltebilirim

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben şimdi yükledim her şey güzel fakat belletopbar ayarlarda başlangıçta çalıştır açık yaptım fakat telefonu kapatıp açtığımda açık olmuyor bunu nasıl düzeltebilirim
aslında sorun olmaması lazım fakat madem sorun oluşuyor bunu yükle kullan kardeşim. :oke:

• Beğen
rft2626

rft2626

Üye
Evet daha öncede kullanmıştım sorun olmamıştı :D bu arada opera ya girdiğimdede belletopbar kapandı şimdi :D

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
Kardeşim istersen topbar kullanımını anlatan bir konu vardı .Bulamadım bulursam linki paylaşırım başlığa eklersin.

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim istersen topbar kullanımını anlatan bir konu vardı .Bulamadım bulursam linki paylaşırım başlığa eklersin.

tamam kardeşim bulursan linki buraya koyarsın konuya eklerim. Veya sende direk ekleyebilirsin :)

• Beğen
rft2626

rft2626

Üye
Evet yanlışlıkla yakınlık sensörüne dokunmuşum fakat kapatıp açınca gene aynı

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi