Yaz daha güzel be :ehe
maxirabit Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yaz daha güzel be Genişletmek için tıkla ... Yaz'ı çok sevmem çünkü günüm o zaman %90 klimanın başında dilim dışarda duruyorum
Furkan Emekli' Alıntı: Yaz daha güzel be Genişletmek için tıkla ... Yaz'ı çok sevmem çünkü günüm o zaman %90 klimanın başında dilim dışarda duruyorum
ia.phlvn Üye maxirabit' Alıntı: Kış geldi geleli rahat ettim sıcaklardan bıkmıştım Genişletmek için tıkla ... şu hastalığı atlatayım bende edecem
maxirabit' Alıntı: Kış geldi geleli rahat ettim sıcaklardan bıkmıştım Genişletmek için tıkla ... şu hastalığı atlatayım bende edecem
maxirabit Üye ia.phlvn' Alıntı: şu hastalığı atlatayım bende edecem Genişletmek için tıkla ... Grip mi yoksa?
1STayTRue35 Üye ia.phlvn' Alıntı: üşütmüşüm biraz da iyi geliyor Genişletmek için tıkla ... Hee bu gece uyumazsın sen o zaman Geçmiş olsun.
ia.phlvn' Alıntı: üşütmüşüm biraz da iyi geliyor Genişletmek için tıkla ... Hee bu gece uyumazsın sen o zaman Geçmiş olsun.
ia.phlvn Üye maxirabit' Alıntı: Grip mi yoksa? Genişletmek için tıkla ... malesef. geçen yataktan bile kalkamıyordum. biraz öksürüğüm var onun dışında pek bişiyim kalmadı - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Hee bu gece uyumazsın sen o zaman - - - Eklendi - - - Hee bu gece uyumazsın sen o zaman Genişletmek için tıkla ... uyurum uyurum - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler efenim
maxirabit' Alıntı: Grip mi yoksa? Genişletmek için tıkla ... malesef. geçen yataktan bile kalkamıyordum. biraz öksürüğüm var onun dışında pek bişiyim kalmadı - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Hee bu gece uyumazsın sen o zaman - - - Eklendi - - - Hee bu gece uyumazsın sen o zaman Genişletmek için tıkla ... uyurum uyurum - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler efenim
Furkan Emekli Üye Real Madrid , Atletico Madrid'i ve Mesut Özil ve Ronaldo'nun golleriyle 2 - 0 mağlup etti
maxirabit Üye ia.phlvn' Alıntı: malesef. geçen yataktan bile kalkamıyordum. biraz öksürüğüm var onun dışında pek bişiyim kalmadı - - - Eklendi - - - uyurum uyurum - - - Eklendi - - - iyi geceler efenim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun,sucuk gibi terlemen lazım anca o zaman iyi oluyor
ia.phlvn' Alıntı: malesef. geçen yataktan bile kalkamıyordum. biraz öksürüğüm var onun dışında pek bişiyim kalmadı - - - Eklendi - - - uyurum uyurum - - - Eklendi - - - iyi geceler efenim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun,sucuk gibi terlemen lazım anca o zaman iyi oluyor
1STayTRue35 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Real Madrid , Atletico Madrid'i ve Mesut Özil ve Ronaldo'nun golleriyle 2 - 0 mağlup etti Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
Furkan Emekli' Alıntı: Real Madrid , Atletico Madrid'i ve Mesut Özil ve Ronaldo'nun golleriyle 2 - 0 mağlup etti Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
1STayTRue35 Üye Black-killing' Alıntı: Hayırlı geceler ben geldim. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Fatih kardeş sefalar getirdin.
Black-killing' Alıntı: Hayırlı geceler ben geldim. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Fatih kardeş sefalar getirdin.
ia.phlvn Üye maxirabit' Alıntı: Geçmiş olsun,sucuk gibi terlemen lazım anca o zaman iyi oluyor Genişletmek için tıkla ... sağ olasın
maxirabit' Alıntı: Geçmiş olsun,sucuk gibi terlemen lazım anca o zaman iyi oluyor Genişletmek için tıkla ... sağ olasın
Black-killing Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hoşgeldin Fatih kardeş sefalar getirdin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim nasıl gidiyor
1STayTRue35' Alıntı: Hoşgeldin Fatih kardeş sefalar getirdin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim nasıl gidiyor
1STayTRue35 Üye Black-killing' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun uzun bi aradan sonra tekrar burdayız Seni sormalı?
Black-killing' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun uzun bi aradan sonra tekrar burdayız Seni sormalı?