Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve FatoŞ

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bura daha eğlenceli kullanmayı bilene :naughty:
Valla kardeş telefonumla bağlanabilsem facebook2un canı cehenneme :) 2 senedir üyeyim pek yabancı kaldım sadece telefon için program fw filan indirmek için takılırım bakarsan arkadaşım da yok zaten :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Valla kardeş telefonumla bağlanabilsem facebook2un canı cehenneme :) 2 senedir üyeyim pek yabancı kaldım sadece telefon için program fw filan indirmek için takılırım bakarsan arkadaşım da yok zaten :D
nickinizde enteresanmış

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
lise 2.sınıfta açmıştım bu hesabı :) o aralar xd çok kullanılırdı bakmayın değiştirmek istedim ama hemen değişmedi malesef :( sizinkisi de benden kalır yanı yok hai :D
nesi var ki? :hmmm çevremde bana bu mahlayla hitap ederler :) fazla r ler sıkıntı mı acaba? :hmmm

HAM ZA

HAM ZA

Üye
nesi var ki? :hmmm çevremde bana bu mahlayla hitap ederler :) fazla r ler sıkıntı mı acaba? :hmmm
est. isminiz güzel amacım dalga geçmek falan değil r olsa ne olmasa ne :) kabul ergen kafasıyla küçüktüm o aralar böyle bir isim verdim ama adımı temsil ediyor sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
lise 2.sınıfta açmıştım bu hesabı :) o aralar xd çok kullanılırdı bakmayın değiştirmek istedim ama hemen değişmedi malesef :( sizinkisi de benden kalır yanı yok hai :D

- - - Eklendi - - -

:) turkcell'e söyleyelim maxicep pakedi açsın yoldaş :D

Buralar benden sorulur :pro: Bekle arıyorum turkcelli :ehe

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Canım çok sıkılıyor ne yapıcagımı bilmiyorum hiç :(

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Konuştum selamımı söyle ayarlıycaklar bişeyler :ehe

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben sadece mesajlaşma fonksiyonunu kullanmaktayım :pro:

• Beğen
Scuderia.

Scuderia.

Üye
telefona fw yap dicektim ki telefon 701 mi :D kaça aldın kardeş biraz bilgi versene bana :)
750 civarına almıştım 6 ay önce falan :)

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Vardı ama artık yok üle mi? :ehe

Scuderia.

Scuderia.

Üye
herhangi bi sorunla karşılaştınmı peki? donma kasma filan B| benim takozda çok oluyo...
Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama nokia artık symbiana destegi kesti güncelleme bekleme heycanımızı kestiler yani :)

Türe

Türe

Üye
Geometri çalışmaya çalışıyorum :ehe

Üst Alt