Lumia mi Note II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
batarya ne kadar dayaniyor suan
İstersen arabanın aküsünü bağla en fazla 1.5-2 gün dayanıyor:)
Neden mi?
Çünkü;bir müzik dinleyeyin,bir oyun oynayayım,bir mesajlaşıyım vs derken batarya diye birşey kalmıyor.
Tabi müzik dilenmem,oyun oynamam,mesajlaşmam dersen o telefonluktan da çıkıyor:)

Türe

Türe

Üye
Tabiki note 2 :yuru

Placebo-

Placebo-

Üye
Şimdi oyun fazla oynamam demişsin. O zaman lumia derim. Ama buyuk ekran demişsin note 2 derim onda da. Öncelik senin.

BlaCkMaGiC05

Üye

İstersen arabanın aküsünü bağla en fazla 1.5-2 gün dayanıyor:)
Neden mi?
Çünkü;bir müzik dinleyeyin,bir oyun oynayayım,bir mesajlaşıyım vs derken batarya diye birşey kalmıyor.
Tabi müzik dilenmem,oyun oynamam,mesajlaşmam dersen o telefonluktan da çıkıyor:)

+1

telefonda yaptıklarını okurken aklıma lumia920den çok note2 geldi bence note2 standartlarına çok daha yakın bir telefon

gkcll

gkcll

Üye
Lumia 920 bu cihaza akıl almaz yenilik ler hazırlanacak o canlı kutucuklar 3 boyutlu uygulama lar ile özelleştirme ekran yine internet desen hızlı o kadar para yerince bir akıllı telefonun kamera sı güzel olması önemli unsur herkes 100 dolara navigasyon verirken nokia ücretsiz artı nokia sürüç ve bilen göz artı nokia müzik ve mix radyo ki bu avrupa da çok konu olmuş bir özellik yeni nokia nın kendi mağaza yapıp uygulama çıkarması karanlık ta önemli fotofotoğraflar
kal iteli video lar hız stabil sağlam süper bir ekran kışın soğuk ta eldiven le
çalışan
çok işe yarayacak artı nokia yüksek ekran çözünürlüğü Lumia 920 alma imkanım olacak ta başka telefon alacağım asla yapmam o hatayı

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
bütçe olarak max 2bin olur onuda zar zor denkleştirip alıcam baya feda ettiğim şeyler var o yüzden tek atış hakkım var bu konuda öyle birşey almam lazım ki cidden hiç bir zaman sıkmaması lazım i şunuda söyleyim androidde program sayesinde internet tarayıcısı olarak ücret ödemiyorum :D yani note 2 alırsam tarayıcı olarak ücret ödemicem buda ayrı ilgimi çekiyor açıkcası

aleranol

aleranol

Üye
Valla o zaman not2. Ses desen yeterli o senin kulakliginin yetenegine bağlı. Not2 ekran olarak s3 den cok başarılı hemde buyuk ama lumianin ekran daha canli. Kamera arada birse yeterli ben hep kitap fotosu çekerim çalışmak icin cok net fotokopi gibi ama yine hir lumia değil. Pdf falan konusuna gelirsek banada çok lazim oluyor ve cok cok rahat kullanimi var spen sağolsun herbisi defter gibi yaptiriyor 1 haftada alisiyorsun. Pili 1 saat oyun oynar 2-3 saat nete girersem ve 1 saat muzik dinlersem:gunluk boyledir benim) yaklasik % 40-% 60 kaliyor. 20 lik farkda mobil netten kaynaklanıyor. Ayrica oyunda cokzevkli ooynanıyor. Bence alabilirsiniz.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
cebe sıgıyor mu bari :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bütçe olarak max 2bin olur onuda zar zor denkleştirip alıcam baya feda ettiğim şeyler var o yüzden tek atış hakkım var bu konuda öyle birşey almam lazım ki cidden hiç bir zaman sıkmaması lazım i şunuda söyleyim androidde program sayesinde internet tarayıcısı olarak ücret ödemiyorum :D yani note 2 alırsam tarayıcı olarak ücret ödemicem buda ayrı ilgimi çekiyor açıkcası

o zaman tereddütsüz Note2 tavsiyemdir :)

aleranol

aleranol

Üye
Cebe sığıyor:zzz: sana çakmasını oneririm cok daha ucuz.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Note 2 gerçekten süper cihaz ;) Pişman olmazsın :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Tabiki note 2 :yuru:

kalkanbahadir

Üye
Note II candır cann :) Ben Eylül ayında iPhone 4s aldım, ilk akıllı telefonumdu ve bana yetiyordu. S3 çıktı dediler, Kasımda onu aldım. 4s'ten sonra çok yavaş geldi. Donmalar yaşanıyordu. Note II çıktı dediler, s3 ü sattım Note II aldım Şubat ayında. Hız, grafik, ekran, batarya, ne ararsan Note II de :) Çok ama çok aktif kullanıyorum telefonu. Buna rağmen zerre kasma yapmıyor ve şarjım 1 günü çok rahat çıkarıyor. Vel hasıl kelam, Note II candır :))

KayraBey

KayraBey

Üye
Note 2...

saykoman

saykoman

Üye
Lumiada nedir hocam note 2 nin yaninda. Cihazin sarjni bitiremiyorum. O kadar yani.

Samet.25

Lumiada nedir hocam note 2 nin yaninda. Cihazin sarjni bitiremiyorum. O kadar yani.

Aynen.cihaz cok guzel arkadasta inceledim ayrica lumia alan berberimde 1 hafta olmadan satmaya calisiyo 820 sini dun gene 920 deki hatalari bi arkadasimiz.anlatmis lumia kullanan.bi moderator banlamis.ne sacmaliktir bu adam cihazin begenmedigi yonleri yazmis konu banlanmis tartisalim belki cozeriz bunuda yeri gelmisken solemek.istedim

saykoman

saykoman

Üye

Aynen.cihaz cok guzel arkadasta inceledim ayrica lumia alan berberimde 1 hafta olmadan satmaya calisiyo 820 sini dun gene 920 deki hatalari bi arkadasimiz.anlatmis lumia kullanan.bi moderator banlamis.ne sacmaliktir bu adam cihazin begenmedigi yonleri yazmis konu banlanmis tartisalim belki cozeriz bunuda yeri gelmisken solemek.istedim

Aynen sacmalik. Nokia devri kapandi haci :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin

banlanan kişinin neden ceza aldigini ve profil linkini paylaşir misiniz? Muhtemelen o moderatör ben oluyorum. Bakalim neden ceza almiş ve konusu kapatilmiş.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lumia derim

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2

Takipçi Satın Al

Üst Alt