Lumia mi Note II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia mi Note II mi ?
Acikcasi internetde takilan biriyim sunu soylemek isterim opera kullaniyorum yani flash olmadigi icin hiz konusunda sikintim yok , ekran buyuk olmasi ilgimi ceker canli net bir ekran olmasi tabiki daha iyi , kamera arada kullanirim ve canlilik degilde net cekmesini isterim , oyunda bazen kafama eserse oynarim bazen haftalarca oynamamda , muzige cok onem veririm18gb muzik tasirim telefonda , notlarimi onemli yazilarimi slatlari pdfleri rahat acip okumak isterim ve bu 2 cihaz arasinda cok kaliyorum :D lutfen taraf tutarak degilde nedenleriyle oneri yaparsaniz sevinirim

Bihterziyagil

Üye
performans+poweramp+googleplay seni uçurur

Yunkaai

Yunkaai

Üye
notlar,pdf ler,slaytlar bide bunu üstüne oyun girdiye note 2.Telefonu işlerin icabıda kullancaksın sonuçta

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
note II daha cazip şu an gerek boyutu gerek işletim sisteminin avantajları...

PriZm

PriZm

Üye
İsteklerin Note 2'yi işaret ediyor :)

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
cok abest durmaz dimi ekran yolda :D

- - - Eklendi - - -

cok abest durmaz dimi ekran yolda :D

foreverthe

foreverthe

Üye
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
valla lumia farkli bir tarzi ilgimi cekiyor ama ekran bana yetmez gibi ve uygulama sikinti olur gibi geliyor ama emin degilim sonucda iphone ne yapiyorsa androide geliyor ama microsft ne kadar surdurcek destegini oda onemli

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorunuzda kendinize cevap vermişsiniz aslında Note II :oke: kısmetse 10 gün sonra bende değiştiricem.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve ByYlmzZz

Samet.25

Istekleri okurken note gecti aklimdan buyuk destekcin olacak note.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
lumia 920 derim özellikleride iyi zaten nokıadan sağlam üreten telefon yok galaxy wonder aldım 2 saatte 1 kapanmalar donmalar falan ondan önce bi daha samsung dokunmatik vardı oda donuyordu bu aldığım samsungların hepsi de telpa garantiliydi samsung malzeme kalitesine önem vermiyo sadece özellik var

Bihterziyagil

Üye
note2 nin ekranı süper ötesi s3 ün amoledinden çok daha iyi tek pikselden çok piksel çıkaramya çalışmadığı için

- - - Eklendi - - -

lumia 920 derim özellikleride iyi zaten nokıadan sağlam üreten telefon yok galaxy wonder aldım 2 saatte 1 kapanmalar donmalar falan ondan önce bi daha samsung dokunmatik vardı oda donuyordu bu aldığım samsungların hepsi de telpa garantiliydi samsung malzeme kalitesine önem vermiyo sadece özellik var
ankarada 2 yıl kapak değişimi filan bedava başarıda

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
batarya ne kadar dayaniyor suan

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Konunun ilk fail üyesi.

Arkadaşım ilk olarak bende wonder kullandım.Ne hikmetse alet hiç elimdeyken donmadı,kapanmadı.

İkincisi iş içinde kullanacak telefonu.Okursan görürsün.Hala lumia demeyin artık.

Eğer internet,multimedya,tasarım deseydi bende lumia derdim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
isteklerin Note2'yi işaret ediyor kardeş, biraz bütçeni zorlar ama değer gerçi bütçenide bilmiyoruz ama, Note2 not-pdf gibi konularda muazzam (videolarını izledim) kısacası Note2 tavsiyemdir :)

- - - Eklendi - - -

Konunun ilk fail üyesi.

Arkadaşım ilk olarak bende wonder kullandım.Ne hikmetse alet hiç elimdeyken donmadı,kapanmadı.

İkincisi iş içinde kullanacak telefonu.Okursan görürsün.Hala lumia demeyin artık.

+1 haklısın kardeş :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan lumia kullanıyorum ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse NoteII almanı öneriyorum.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia lumia 920 harbi süper telefonmuş. ekranı hd+ , dokunmatik hassasiyeti mükemmel, işlemcisi süper. eğer daha büyük ekranlı cihaz istiyorsan git çin malı anycool markalı telefon al :D lumianın ekranı bence yetiyor internet explorer 10 da gezinirken mükemmel oluyor :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Slayt+pdf+internet. note2 ama diğer yönler için lumia920

ayhan_44

ayhan_44

Üye
Konunun ilk fail üyesi.

sağlamlık konusunda nokıa yı hiç bi marka geçemez 1.si ben 3 tane samsung kullandım biride wonderdi aldıklarımın hepsinde bu sorun çıktı 2. si arkadaşım 1 hafta önce telpa garantili wonder aldı ondandada donma sorunu var hepsinde var diyede bi şey demedim ben sadece sağlamlık açısından nokıa en iyisi diyorum adamlar özellikte koymuşlar telefona destekte verirler zamanla......

NUD

NUD

Üye
İstediklerinin hepsini 920 de fazlasıyla yapıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt