ya internette gezerken hafıza dolu diyo onu nasıl çözcez
bi yerde eksik bişe yapmışındır o yüzden olmuyordur kontrol etBende 5800 var olmadi.
Metalci melek;
- Telefonda kayıtlı rehber kişileriniz varsa bunları SIM'e kopyalayın.
- Ajanda, Not bilgileriniz varsa bunları elinizle bir bir kağıda kalemle yazın. Çünkü Dosya yöneticisinden alacağınız yedekler C6v41 portuna geçtiğinizde çalışmamaktadır.Diye yazmış
bu işlemleri nokia suitten telefonun yedeğini alarak yaptım.yeni cfw yi kurunca bu yedeği yeniden yüklesem olur mu? yoksa tek tek elimizle yazmamız mı gerekecek telefonunun hafızasındaki numaraları ve ayrıca ajanda ve not kayıtlarını?
Bir de belki saçma olabilir ama bu cfw kurulumunda sim kartı çıkartmak lazım mı değil mi? teşekkurler...
yani çözümü yok mu
- - - Eklendi - - -
diğer güncellemede gezerken bişey olmuyodu

nfe yapcaktım sen kaldırmışsın
link vermiştin ya önceden oraya girdim kaldırılımış
hakan kardeşim başarı ile yükledim.TEŞEKKÜRLER eline sağlık.yazı büyüyünce daha güzel olmuş.
o Hakan Yeni Yazılımım Hayırlı Olsun Süper Bir Şeye Benziyor Tel Sevmediğim Yön N8 Yazı Tipi Diğer Yazı Tipini Link Olarak Verir Misin Şu An Yükeleyemeyeceğim Ama En Lira Zamanda Yükleyecegim Inşallah![]()
İşletim sistemim XP SP3. fakat uyumluluk kutucuğunu tıkladığımda listede xp sp3 yok ne yapmalıyım?
ben bu fonttan memnunum başka düzeltme yolu yok mu ?![]()
hakan bey indirilen dosyanın 2 side 3x4 menü çıkyor ikisinide denedim ama netice aynıdır. tekrar teşekkür ederim baya uzun zaman dır böyle güzeli olmadı tekrar başarılar dilerim
hangisi puremi yeni n8 olanmı

n8, kusura bakma konunun altına yazamadm da![]()