Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Haunter'dan sıkılmıştım :ehe Bende Adını paylaştığım Kanuni Sultan Süleyman'ın tuğrasını yaptım. :)

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlısı olsun :D tebrikler :hmmm

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Denizin resmi beni o kadar derinlere götürüyor ki. Mücadele devrimin olduğu bir dönemin içindeyim. Özgürlük vahşi bir sistemin elinde parmaklıklar ardında. Bir ağaçta. O meyveden almak istediğinde o dal dar ağacı oluveriyor. Ne tuhaf değil mi.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve minoo
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Denizin resmi beni o kadar derinlere götürüyor ki. Mücadele devrimin olduğu bir dönemin içindeyim. Özgürlük vahşi bir sistemin elinde parmaklıklar ardında. Bir ağaçta. O meyveden almak istediğinde o dal dar ağacı oluveriyor. Ne tuhaf değil mi.

:bye2:

codblackops2

codblackops2

Üye

Rahatsızsan şikayet butonu altta önceki konuları incele bir daha da benim konularıma yorum yapma :bye2:

- - - Eklendi - - -

Savol :ehe nası :naughty: adam atıyor imzayı ya :ehe

:D çok karışık aga bu imzayı atmak ne kadar zamanını alıyor acaba :ehe açıkçası ben ömer yazıp üzerini artistik bir şekilde karaliyorum :D ecdad neleri hesap etmiş :P: ama güzel imza:)

- - - Eklendi - - -

Tanıdığım psikologlar var kardeş :hmmm

- - - Eklendi - - -

adını taşıdığım demişsin de senin adın kanuni sultan süleyman mi :ah :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Off ömerr :D

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
hayırlı olsun da, daha çok gereksiz konusu gibi durmuş bu :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Hayırlı olsun ama konu açmaya ne hacet...

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Taşınabilir hiç problem değil :evet:

doctorrr

doctorrr

Üye
ben de çekiç orak mı yapsam babam için :hmmm

• Beğen
Tepkiler: minoo
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hayırlısı olsun

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun sülo :ehe

minoo

minoo

Üye

Mesajın beni etkiledi gerçekten. Bazı arkadaşlar psikolog falan demiş ama bunu anlamak derinlik ister zaten :)
De işte bizim sitemizde malesef siyaset yasak kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
minoo

minoo

Üye
Ayrıca konunun yerinin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bu yanlışı konuya girip sözlü şekilde değil, şikayet butonunu kullanarak düzeltin arkadaşlar. Çünkü gereksiz tartışmalardan, aldığınız/alacağınız cezalardan, kırdığınız kalplerden başka bir şey geçmiyor elinize.

Tartışma yaratan mesajlar silinmiştir. Tekrarlanmamasını rica etmekteyim + keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca konunun yerinin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bu yanlışı konuya girip sözlü şekilde değil, şikayet butonunu kullanarak düzeltin arkadaşlar. Çünkü gereksiz tartışmalardan, aldığınız/alacağınız cezalardan, kırdığınız kalplerden başka bir şey geçmiyor elinize.

Tartışma yaratan mesajlar silinmiştir. Tekrarlanmamasını rica etmekteyim + keyifli forumlar.

Haklısın reiz

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Yakışmış Avatarına Şahsen Beğendim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt