hayırlısı olsuntebrikler
![]()
nası
adam atıyor imzayı ya 
Denizin resmi beni o kadar derinlere götürüyor ki. Mücadele devrimin olduğu bir dönemin içindeyim. Özgürlük vahşi bir sistemin elinde parmaklıklar ardında. Bir ağaçta. O meyveden almak istediğinde o dal dar ağacı oluveriyor. Ne tuhaf değil mi.

Rahatsızsan şikayet butonu altta önceki konuları incele bir daha da benim konularıma yorum yapma
- - - Eklendi - - -
Savolnası
adam atıyor imzayı ya
![]()
çok karışık aga bu imzayı atmak ne kadar zamanını alıyor acaba
açıkçası ben ömer yazıp üzerini artistik bir şekilde karaliyorum
ecdad neleri hesap etmiş
ama güzel imza
Denizin resmi beni o kadar derinlere götürüyor ki. Mücadele devrimin olduğu bir dönemin içindeyim. Özgürlük vahşi bir sistemin elinde parmaklıklar ardında. Bir ağaçta. O meyveden almak istediğinde o dal dar ağacı oluveriyor. Ne tuhaf değil mi.

Hayırlı olsun sülo![]()

Ayrıca konunun yerinin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bu yanlışı konuya girip sözlü şekilde değil, şikayet butonunu kullanarak düzeltin arkadaşlar. Çünkü gereksiz tartışmalardan, aldığınız/alacağınız cezalardan, kırdığınız kalplerden başka bir şey geçmiyor elinize.
Tartışma yaratan mesajlar silinmiştir. Tekrarlanmamasını rica etmekteyim + keyifli forumlar.
Yakışmış Avatarına Şahsen Beğendim![]()