Windows Phone satışları %300 arttı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone satışları %300 arttı!

Bizim keltoş Steve Ballmer Microsoft'un yıllık hissedar toplantısında yaptığı açıklamada -her zaman olduğu gibi yine net rakamlar vermese de- yeni platformun satış rakamlarının %300 arttığını öne sürdü.

Keltoş ayrıca konuşmasında, marketteki uygulama sayısının 120.000'i aştığını ve yakında dünyada en çok kullanılan 50 uygulamanın 46'sının markette olacağını belirtti.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bugün htc yi inceledim çok hoşuma gitti ya :hmmm

askerden önce alsammı acaba yeni telefon :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
guzel satiş yapiyor wp8 cihazlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
guzel satiş yapiyor wp8 cihazlar.

Ama biraz "arz azlığı" konusunda da şikayet var.
Satışa çıktığı yerlerde stoklar anında bitiyor.
Yeteri kadar üretilmedi mi bu cihazlar anlamadım ki :bilmm
Talebin bu kadar büyük olmasını kendileri de beklemiyorlardı herhalde.
:hmmm

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
[video=youtube;WVpMFXvsons]http://www.youtube.com/watch?v=WVpMFXvsons[/video]

Şu cihaz ne tatlı ya.. Global pazarda satışa sunulsa, 820'den kat ve kat satardı net..

gkcll

gkcll

Üye
x8 in gpu su bile çok düşük bence lumia 920 ye tercih edilmez zaten diğer eksiklikleri biliyor sun hafıza kamera ekran ki nokia nın özel uygulama ları benim görüşüm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
x8 in gpu su bile çok düşük bence lumia 920 ye tercih edilmez zaten diğer eksiklikleri biliyor sun hafıza kamera ekran ki nokia nın özel uygulama ları benim görüşüm

ayni gpuya sahip diye hatirliyorum ama:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
htc 8x adreno225 gpu'ya sahip

komando04

komando04

Üye
htc 8x adreno225 gpu'ya sahip

Alikemal abi bazı sitelerde telefonun özellikleri yanlış veriliyor arkadaş onlardan birine rastladı zannedersem.çünkü lumiayada 1280x720 yazan siteler var ayireten bazı özelliklerinede yok yazılmış

gkcll

gkcll

Üye

Alikemal abi bazı sitelerde telefonun özellikleri yanlış veriliyor arkadaş onlardan birine rastladı zannedersem.çünkü lumiayada 1280x720 yazan siteler var ayireten bazı özelliklerinede yok yazılmış

aynen öyle bir yerde farklı bir yerde farklı yazıyor yinede bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

aynen öyle bir yerde farklı bir yerde farklı yazıyor yinede bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Demek ki her yazılana inanmamak gerekiyor. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o zaman duz mantik yurutelim arkadaşlar adreno205 1080p video cekemez 8x 1080p video kaydi yaptigina gore minimum adreno225 gpuya sahiptir:D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
keltoş Steve :kop2: :d: / hadi hayırlı uğurlu olsun :) + haber için :tşk:

Gascoine

Gascoine

Üye
Windows 8 platformunun son zamanlarda bu kadar rağbet görmesi; hem kullanıcı arayüzü, hem hızı, hemde kullanım kolaylığı bakımından şaşırmamak lazım açıkçası..

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt