Lady Gaga ve İllumunati (Deşifrem)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Lady Gaga ve İllumunati (Deşifrem)
Sürekli internette sanatçıların kliplerinde çizgi filmlerde sex yazısının kullanıldığına dair resimler çıkardı ve şahsen bana shop gibi gelirdi ama olmadığını anladım

kolunda sex yazıyor gördüğünüz gibi sağ tarafta biraz daha belirgin yorumlarınızı allayım

MrExpert

MrExpert

Üye
Kimsenin orasında burasında sex yazması illimunati ile alakası olcağı anlamını gelmez önce illimunatinin ne olduğunu araştır..

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
onu nasıl gördün öyle :hmmm

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
başlığa lady gaga ve sex mi yazsaydım :zzz:

- - - Eklendi - - -

onu nasıl gördün öyle :hmmm
bi an gözüme çarptı aslında tuhafıma giden ordaki damarların o kadar belirgin olmasıydı sonra yakından bakınca...

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
İluminatiyle alakası olmasa bile bir amaca hizmet ettikleri kesin.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
[video=youtube;Vk2vOoqeBp8]http://www.youtube.com/watch?v=Vk2vOoqeBp8[/video]

Daha önce de bunun tartışmaları olmuştu sanırım. Sex yazısının illuminati ile bi ilişkisinin olmadığını düşünüyorum ben de.

doctorrr

doctorrr

Üye
illuminatiye hala inanan var mı ya boş olum uğraşmayın bunlarla bırakın bu işleri ehe bunu diyince de kırk kişi boğazıma çöküyor ama öyle uğraşmayın vakit kaybetmeyin bunlarla

Razzers

Razzers

Üye
Sürekli internette sanatçıların kliplerinde çizgi filmlerde sex yazısının kullanıldığına dair resimler çıkardı ve şahsen bana shop gibi gelirdi ama olmadığını anladım

kolunda sex yazıyor gördüğünüz gibi sağ tarafta biraz daha belirgin yorumlarınızı allayım

nick - konu uyumu :ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
sadadasda aynen :D

Türe

Türe

Üye
illuminatiye hala inanan var mı ya boş olum uğraşmayın bunlarla bırakın bu işleri ehe bunu diyince de kırk kişi boğazıma çöküyor ama öyle uğraşmayın vakit kaybetmeyin bunlarla

Dünyayı yönetmek adı altında çıkarılan saçma bir propagandadan ilerisi değil bence de :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
ne kadar kabullenmemek isteseniz de medyayı, sanatçıları yönlendiren bir güç var. siz ister buna illuminati deyin, ister maxiilluminati diyin, ister bakkal recep amca deyin. ama böyle bir güç var.

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35 ve HacKLess
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Katiliyorum

Galaxy W Cm9 ile

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şuankı gündem mayalar lütfen
bunun modası gectı :ehe

cukuleaks

Üye
ne kadar kabullenmemek isteseniz de medyayı, sanatçıları yönlendiren bir güç var. siz ister buna illuminati deyin, ister maxiilluminati diyin, ister bakkal recep amca deyin. ama böyle bir güç var.

:alkis

Placebo-

Placebo-

Üye
Bekleyin akşam bir illuminati lady gaga tespitleri açayım. Ağzınız açık kalır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt