alaStar
Üye
Hayir genetikannen ve baban cok kisa ise sen cok uzun olamazsin
yanilmiyorsam 2 sinin boy ortalamasi miydi neydi ondan en fazla 10 cm uzun olabiliyomussun
Ne demek istiyosun ya 10 cm den çok daha uzunsa

yanilmiyorsam 2 sinin boy ortalamasi miydi neydi ondan en fazla 10 cm uzun olabiliyomussun

Ben mesela 8. Sinif ta boyum 1.65 gibi bir seyfi baskete basladim ve suan 1.75 im mutlaka bir kursa falan yazil![]()
ben 16 yaşındayım daha boyum uzar mı ki ? Bana uzamaz gibi geliyo 1.75 im
Ben mesela 8. Sinif ta boyum 1.65 gibi bir seyfi baskete basladim ve suan 1.75 im mutlaka bir kursa falan yazil![]()

Ben basketi son 1 senedir oynuyorum lise 4e kadar 1.87 oldum daha uzamam galiba

ans isi manasinda demistim.bide o 10cm olayi yanlisBen sana kesin çözüm sunuyorum.
Şimdi uzunca bir ip bulucaksın. Ancak 2 tane ayrı parça olucak bu ipler ve sağlam olsunlar. Birini ayağına bağla yerinden kıpardamayacak ağaç gibi bir yere ise diğer ucunu bağla. Geriye kalan diğer o ipi ise ellerine bağlasın biri sonra ucunu araba, traktör v.s bağlasın hareketli bişeye. Biri direksiyona geçsin hafif körüklesin gazı eğer bişey olmazsa kesin 10 cm uzarsın![]()

Ben sana kesin çözüm sunuyorum.
Şimdi uzunca bir ip bulucaksın. Ancak 2 tane ayrı parça olucak bu ipler ve sağlam olsunlar. Birini ayağına bağla yerinden kıpardamayacak ağaç gibi bir yere ise diğer ucunu bağla. Geriye kalan diğer o ipi ise ellerine bağlasın biri sonra ucunu araba, traktör v.s bağlasın hareketli bişeye. Biri direksiyona geçsin hafif körüklesin gazı eğer bişey olmazsa kesin 10 cm uzarsın![]()

seni çekiştiririz![]()

Bende 3 yıldır endokrine gidiyordum , doktor senin kemik yaşın küçük falan dedi bol bol uyu demişti ; 8. sınıftayken 1.43 falandım.şimdi 1.67 . Abicim uyumak yararlı olabilir , yattığın odada ışık olmasın ama.etkiliyormuş hormanları![]()

o yaştan sonra zor be kardeşim

recep şimdiden kendim yapsam bahçede oynasam da kaç saat oynaman gerek günde?![]()
seni çekiştiririz![]()

Sende bazen 18 bazen 16 oluyosun kardeş.Anlam veremedim bi türlü.O kadar marifetlisin ki hüner fışkırıyor heryerinden.![]()
Ben 14 yasindayim 1.75 yim ne olcek
- - - Eklendi - - -
Ya simdi o kursta yaptigin egzersizleri falan evde zor yaparsin bence bulursun bir tane kurs...
- - - Eklendi - - -
Katiliyorum![]()