Astrosmanın boyunun uzamasına nasıl yardımcı olursunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alaStar

alaStar

Üye
Hayir genetik :evet: annen ve baban cok kisa ise sen cok uzun olamazsin :) yanilmiyorsam 2 sinin boy ortalamasi miydi neydi ondan en fazla 10 cm uzun olabiliyomussun

Ne demek istiyosun ya 10 cm den çok daha uzunsa :ehe

cukuleaks

Üye
Mendel çaprazlaması yapın ihtimallere bakın.

Benim 2 arkadasim var 2 sininde hem hem annesi hem babası zayıf sıskalar ama 2 çocukta hem ses hem boy hem kalip olarak davar gibiler.

Mesela ben. Annem kısa babam kısa ama ben 1.82-83 hemde kalıp var ailedede kalıplı insan çok az. Şuanda sülalede sanırsam 1 kişi hariç en uzunum :eller:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ben mesela 8. Sinif ta boyum 1.65 gibi bir seyfi baskete basladim ve suan 1.75 im mutlaka bir kursa falan yazil :evet:

cukuleaks

Üye
Ben mesela 8. Sinif ta boyum 1.65 gibi bir seyfi baskete basladim ve suan 1.75 im mutlaka bir kursa falan yazil :evet:

Aynen oyle. Basket ise yariyor. Ben 8. Sınıfta 1.62 ydim simdi lise 3 teyim 1.82

cyber

cyber

Üye
ben 16 yaşındayım daha boyum uzar mı ki ? Bana uzamaz gibi geliyo 1.75 im

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ben 16 sindan 20 sine 19 cm uzadim suan 1.87 yim yeter zaten :D

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

recep şimdiden kendim yapsam bahçede oynasam da kaç saat oynaman gerek günde? :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben basketi son 1 senedir oynuyorum lise 4e kadar 1.87 oldum daha uzamam galiba

zaza

zaza

Üye
Ben sana kesin çözüm sunuyorum.

Şimdi uzunca bir ip bulucaksın. Ancak 2 tane ayrı parça olucak bu ipler ve sağlam olsunlar. Birini ayağına bağla yerinden kıpardamayacak ağaç gibi bir yere ise diğer ucunu bağla. Geriye kalan diğer o ipi ise ellerine bağlasın biri sonra ucunu araba, traktör v.s bağlasın hareketli bişeye. Biri direksiyona geçsin hafif körüklesin gazı eğer bişey olmazsa kesin 10 cm uzarsın :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
seni çekiştiririz :konus:

Mufche

Mufche

Üye
Bende 3 yıldır endokrine gidiyordum , doktor senin kemik yaşın küçük falan dedi bol bol uyu demişti ; 8. sınıftayken 1.43 falandım.şimdi 1.67 . Abicim uyumak yararlı olabilir , yattığın odada ışık olmasın ama.etkiliyormuş hormanları :)

greenmile

greenmile

Üye
o yaştan sonra zor be kardeşim

Kerim.

Kerim.

Üye
Hayir genetik :evet: annen ve baban cok kisa ise sen cok uzun olamazsin :) yanilmiyorsam 2 sinin boy ortalamasi miydi neydi ondan en fazla 10 cm uzun olabiliyomussun

Genetik oldugunu bende biliyorum.genetik:sans isi manasinda demistim.bide o 10cm olayi yanlis

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

Şimdi uzunca bir ip bulucaksın. Ancak 2 tane ayrı parça olucak bu ipler ve sağlam olsunlar. Birini ayağına bağla yerinden kıpardamayacak ağaç gibi bir yere ise diğer ucunu bağla. Geriye kalan diğer o ipi ise ellerine bağlasın biri sonra ucunu araba, traktör v.s bağlasın hareketli bişeye. Biri direksiyona geçsin hafif körüklesin gazı eğer bişey olmazsa kesin 10 cm uzarsın :ehe

isterseniz uçağın arkasına takayım.. :ehe

- - - Eklendi - - -

isterseniz uçağın arkasına takayım.. :ehe

- - - Eklendi - - -

seni çekiştiririz :konus:

orhannn :D

- - - Eklendi - - -

Bende 3 yıldır endokrine gidiyordum , doktor senin kemik yaşın küçük falan dedi bol bol uyu demişti ; 8. sınıftayken 1.43 falandım.şimdi 1.67 . Abicim uyumak yararlı olabilir , yattığın odada ışık olmasın ama.etkiliyormuş hormanları :)

yazın yaklaşık 12saat uyuyordum.. İşık hiç yok. Zifiri karanlık.. :)

- - - Eklendi - - -

o yaştan sonra zor be kardeşim

yapma be murat abi.. :(

corchy

corchy

Üye
Sende bazen 18 bazen 16 oluyosun kardeş.Anlam veremedim bi türlü.O kadar marifetlisin ki hüner fışkırıyor heryerinden. :aha:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Sende bazen 18 bazen 16 oluyosun kardeş.Anlam veremedim bi türlü.O kadar marifetlisin ki hüner fışkırıyor heryerinden. :aha:

yanlış oldu 17 yaşındayım 1.76yım yazıcaktım.

ayrıca ne zaman 18 olmuşum ben ?

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

Ben 14 yasindayim 1.75 yim ne olcek :D

- - - Eklendi - - -

Ya simdi o kursta yaptigin egzersizleri falan evde zor yaparsin bence bulursun bir tane kurs...

- - - Eklendi - - -

Katiliyorum :konus:

tamam yeğenim ilk iş yarın çalışmalara başlamak... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt