Mutsuz olmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Mutsuz olmak
Bu forumda benden daha mutsuz kim var ?

Bu sorumun cevabını verebilicek varmı ?

__xXx__

__xXx__

Üye
o soruya cevap verilmesi için senin ne kadar mutsuz olduğunu bilmemiz lazım değil mi paşa :hmmm

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Neden mutsuzsun? Ask,para,okul,aile... Hangisi sorun?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
senden mutsuzmu ? Konuları paylayan üye sensin en çok gülen üye sensin makara yapan sensin neyin tribindesin :ehe

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
anılbaran

anılbaran

Üye
Ben

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ekonomik yönden mutsuz isen, Afrika'daki aç insanlara nazaran Bill Gates olduğunu söylerim...
Ailevi yönden mutsuz isen, Yetimhaneler senin yerinde olmak isteyen binlerce yavrucakla dolu...

Mutsuzluğun kaynağı manevi boşluktan gelir. Nefis, insana sahip olduğu güzellikleri göstermez, hep daha çok, daha çok, daha çok.... Ve bu daha çokların sınırı yoktur..

insan sahip olduklarının farkına varıp şükretmeye başlarsa, işte o zaman mutlu olur..

Ve insan sahip olduklarını saymaya kalksa bitiremez...

"Ayakkabım yok diye üzülüyordum, tâ ki sokakta iki ayağı olmayan çocuğu görene kadar."

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35, Sarangni, vapur dumanı ve 2 diğerleri
paradox07

paradox07

Üye
Ekonomik yönden mutsuz isen, Afrika'daki aç insanlara nazaran Bill Gates olduğunu söylerim...
Ailevi yönden mutsuz isen, Yetimhaneler senin yerinde olmak isteyen binlerce yavrucakla dolu...

Mutsuzluğun kaynağı manevi boşluktan gelir. Nefis, insana sahip olduğu güzellikleri göstermez, hep daha çok, daha çok, daha çok.... Ve bu daha çokların sınırı yoktur..

insan sahip olduklarının farkına varıp şükretmeye başlarsa, işte o zaman mutlu olur..

"Ayakkabım yok diye üzülüyordum, tâ ki sokakta iki ayağı olmayan çocuğu görene kadar."

helal kardeşim,güzel cevap :)

Metin MF

Metin MF

Üye

Bunu okumadan önce ben de mutsuzdum, şimdi mutlu oldum :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Neden mutsuzsun? Ask,para,okul,aile... Hangisi sorun?

Hepsi sorun. para var ama huzur yok

- - - Eklendi - - -

senden mutsuzmu ? Konuları paylayan üye sensin en çok gülen üye sensin makara yapan sensin neyin tribindesin :ehe

buraya bi gülücük koyduğum zaman gerçektende güldüğümü mü düşünüyorsun sen?

- - - Eklendi - - -

hadi ordan çakma behzat :hih:

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye

cok guzel soyledin be kardesim !!

maxirabit

maxirabit

Üye
Neye göre mutsuzluk?
Küçük şeylerle bile sevinmen lazım ama tutupta alakasız birşeylerden mutluluğu arıyorsan sonu hüsran olur.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
.Murat.

.Murat.

Üye
Sen soruyu sordunda yorumcularda derdini söyle derman olayım diyecek Nedir sorun biraderim paylaşırsan daha net yorum alabilirsin

- - - Eklendi - - -

Sen soruyu sordunda yorumcularda derdini söyle derman olayım diyecek Nedir sorun biraderim paylaşırsan daha net yorum alabilirsin

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

idolümsün Hidayet abiiiii :oke:

corchy

corchy

Üye
E altındaa bmmw 320i dizel varmıs. hem i hem dizel :ehe Sonra bazen 18 bazen 16 yaşında oluyorsun. boyun 16 yaşındayken 176 felan yaşın 18 oldugunda da hep sporcusun. Kickbox yapıyorsun ve gitar ı müthiş çalıyorsun. Paran var kızların biri gelir biri gider.. Bu kadar yalan söylüyosun ya bence ondan da olabilirr gardaşşşşşşşşşşşşşşşş. :ehe:kop:YALAN'A HAYIR BİRADER. :nono:

Türe

Türe

Üye
Mutsuzsan senin gibi imkanı olmayanları düşün ve şükret :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
E altındaa bmmw 320i dizel varmıs. hem i hem dizel :ehe Sonra bazen 18 bazen 16 yaşında oluyorsun. boyun 16 yaşındayken 176 felan yaşın 18 oldugunda da hep sporcusun. Kickbox yapıyorsun ve gitar ı müthiş çalıyorsun. Paran var kızların biri gelir biri gider.. Bu kadar yalan söylüyosun ya bence ondan da olabilirr gardaşşşşşşşşşşşşşşşş. :ehe:kop:YALAN'A HAYIR BİRADER. :nono:

320i değil 520i babamın ama ben kullanıyorum. yaşım 17 nisanda 18 olcam boyum 1.76 7 senedir kick box yapıyorum. ibanez rg elektro gitar çalıyorum. bunların hepsini sana ispatlarım hadi iyi günler :) sende sokaktaki arkadaşlarınla rap'e devam :)

- - - Eklendi - - -

Mutsuzsan senin gibi imkanı olmayanları düşün ve şükret :)

bırak süleyman yaa :)

Türe

Türe

Üye
Birakym mi :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
manitan var durumlar iyi yediğin önünde yemediğin arkanda herşey elinin altında herşeye kolayca erişebiliyorsun ve vee bizim yani benim gibi anarşo değilsin öyle dertlerin tasaların da yok daha ne? yoksa manitadan mı ayrıldın? la bulursun bi' kız daha atla deve mi? neyseee mevzu oysa en fazla iki hafta sürer bunalımlar dertler

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...