tamam bi görüp çıktım :ehe
somurtukk Üye Kingmortall' Alıntı: istarvit var yenmi Genişletmek için tıkla ... balık cnm ıstemıo suan cay ve kahvaltılık - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: tamam bi görüp çıktım Genişletmek için tıkla ... uyuz begensen ya - - - Eklendi - - - neyse haydin bana musade. kendınıze cici bakın
Kingmortall' Alıntı: istarvit var yenmi Genişletmek için tıkla ... balık cnm ıstemıo suan cay ve kahvaltılık - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: tamam bi görüp çıktım Genişletmek için tıkla ... uyuz begensen ya - - - Eklendi - - - neyse haydin bana musade. kendınıze cici bakın
Kingmortall Üye somurtukk' Alıntı: balık cnm ıstemıo suan cay ve kahvaltılık - - - Eklendi - - - uyuz begensen ya - - - Eklendi - - - neyse haydin bana musade. kendınıze cici bakın Genişletmek için tıkla ... e git madem iyi geceler
somurtukk' Alıntı: balık cnm ıstemıo suan cay ve kahvaltılık - - - Eklendi - - - uyuz begensen ya - - - Eklendi - - - neyse haydin bana musade. kendınıze cici bakın Genişletmek için tıkla ... e git madem iyi geceler
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... ohooo aleyküm selam abicim nasılsın
__xXx__ Üye HacKLess' Alıntı: Silamın aleykım ey cemağatü müslümün ... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
HacKLess' Alıntı: Silamın aleykım ey cemağatü müslümün ... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye iyiyim Arda sen nasılsın kardeşim - - - Eklendi - - - HacKLess' Alıntı: Silamın aleykım ey cemağatü müslümün ... Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam mübarek Nabün?
iyiyim Arda sen nasılsın kardeşim - - - Eklendi - - - HacKLess' Alıntı: Silamın aleykım ey cemağatü müslümün ... Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam mübarek Nabün?
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Arda sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyi be abi ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz uğramıyorsun uzun zamandır)
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Arda sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyi be abi ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz uğramıyorsun uzun zamandır)
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: maalesef geceleri pek uğrayamıyorum. nasıl oldun atlatabildın mi sıkıntıları Genişletmek için tıkla ... oldukça atlattım abi sağol sende durumlar nasıl bir sıkıntın yoktur inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: maalesef geceleri pek uğrayamıyorum. nasıl oldun atlatabildın mi sıkıntıları Genişletmek için tıkla ... oldukça atlattım abi sağol sende durumlar nasıl bir sıkıntın yoktur inşallah
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: oldukça atlattım abi sağol sende durumlar nasıl bir sıkıntın yoktur inşallah Genişletmek için tıkla ... iç güveysinden hallice çok şükür iyiyim kardeşim bir yaramazlık yok.
__xXx__' Alıntı: oldukça atlattım abi sağol sende durumlar nasıl bir sıkıntın yoktur inşallah Genişletmek için tıkla ... iç güveysinden hallice çok şükür iyiyim kardeşim bir yaramazlık yok.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iç güveysinden hallice çok şükür iyiyim kardeşim bir yaramazlık yok. Genişletmek için tıkla ... şükür abi allah bozmasın
OttomaN TigeR' Alıntı: iç güveysinden hallice çok şükür iyiyim kardeşim bir yaramazlık yok. Genişletmek için tıkla ... şükür abi allah bozmasın
OttomaN TigeR Üye djhiguramos' Alıntı: Meraba millet Genişletmek için tıkla ... millet uykuda şimdi hoşgeldin