Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
gökhan ehliyeti aldıktan sonra pek işe yaramıyor inan 3 yıldır var şimdiye kadar bi kere ceza yazmak için durdurdular o da bi ay el koydular:D

somurtukk

somurtukk

Üye
aha yanlış bildiğim bişey daha çıktı ben hep samsuna bağlı olarak bilirdim :hmmm

:) tmm yanlısı düzelttik sorun yok :)

bu arada ben iyi değilim hem acıktım hem uykum var hem bacaklarım agrıyo sankı yaslanmısım gıbı ya ahaha yağmur yagcak romatızmalarım azdı rahmetli kemal sunaldan deyılse :D :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gökhan ehliyeti aldıktan sonra pek işe yaramıyor inan 3 yıldır var şimdiye kadar bi kere ceza yazmak için durdurdular o da bi ay el koydular:D

yav arabayı vermiyor ehliyetim olmadıgı için bütün gün kuzu kuzu aşşaığda yatıyor ağlayasım geliyor yeminle depoda mazotta var :ağlarım:

somurtukk

somurtukk

Üye
ben gidiom yaa :(

somurtukk

somurtukk

Üye
halamın hep samsun merzifonda oturuyo biliyodum ben sakata geldik :pro:

- - - Eklendi - - -

gitme ya az daha kal muhabbet çevirelim

yok yok merzıfon amasyaya baglı hatta eskıden merzıfon tempo fm vardı orda bır sunucu vardı hakan allahım onu bır severdım bı severdım sorma :D cok komık bır adamdı. radyoyu b bı kere aradım heyecandan konusamadım kapattım telı ahaha hey gidi günler :D

__xXx__

__xXx__

Üye
yav arabayı vermiyor ehliyetim olmadıgı için bütün gün kuzu kuzu aşşaığda yatıyor ağlayasım geliyor yeminle depoda mazotta var :ağlarım:

allah sabır versin son bir yıldır sık sık sakatlandığım için uzun süre direksiyon başına geçemedim o süre boyunca yavrumu kaybetmiş bi baba gibi hissettim kendimi ara sıra yanına gidip okşuyordum:)

- - - Eklendi - - -

allah rahatlık versin

Kingmortall

Kingmortall

Üye

yok yok merzıfon amasyaya baglı hatta eskıden merzıfon tempo fm vardı orda bır sunucu vardı hakan allahım onu bır severdım bı severdım sorma :D cok komık bır adamdı. radyoyu b bı kere aradım heyecandan konusamadım kapattım telı ahaha hey gidi günler :D

sordum hadi anlat :D

somurtukk

somurtukk

Üye

acıkan varmıı ya ben aksam yemegı yemedım :'( aglıcam :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aha bende gidiyom göz kapaklarım ağrıyor |-)

somurtukk

somurtukk

Üye
burdayım ya :yuru

__xXx__

__xXx__

Üye
ohoo tavuk gibi erken yatıyonuz

somurtukk

somurtukk

Üye
yatmım de napımm yaa acım dıom acc :D ahah bu saatte de yenmez uyumam lazım yanı :aha:

somurtukk

somurtukk

Üye
bakın bu benım face sayfam zıyaretınızı beklıyor :)

Üst Alt