Neo v kullananlarin dikkatine !! Ics ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

retrutnemege

Üye
    Konu Sahibi
Neo v kullananlarin dikkatine !! Ics ile ilgili
Üşenmeden okumanız için madde madde yazacağım öncelikle telefonumun hayat hikayesi :
+10 Haziranda nur topu gibi bir Neo V aldım ve 20 gün sonra ICS güncelledim, söyleyenlerin aksine ICS gayet stabil geldi çünkü güncelledikten sonra resetleyip onarma işlemini yapmıştım ve kasma olayı olmuyordu.
+Fakat son gelen .587den sonra ufak tefek hatalar oluştu ve 3 kez onar dememe rağmen düzelmedi. Güncellemeyi 3 hafta önce aldım ve 2 hafta önce telefonumun şebeke bulma sisteminde yavaşlık, yetersizlik gördüm. Şebeke durduk yere yok oluyor ya da geç bulunuyordu.
+5 gün önce is uzun mesajları almamaya başladı ve sim kartım hiçbir akıllı telefonda mesaj almamaya başladı (2-3 telefonda denedim ray ve wave2de). Operatör forumuyla 5 gün boyunca sorun hakkında yazışmalar yaptık ve merkezden hattımı soruşturdum ancak sorun şebekeyle ilgli değil telefon ya da sim kart dediler.
+Sonuç olarak sim kartımı değiştirdim ve 5 dkda yaptığım bir işlemle telefonumu GB yapmak ve her şeyin bir anda düzelmesi oldu.
+Sizde boşuna 8 tl vermek istemiyor ve daha stabil çalışmak istiyorsanız GBye dönün.Evde garantiyi bozmadan rahatça yapabilirsiniz.Tek yapmanız gereken flashtool ile stock rom atmak.
+Şimdi telefonum daha stabil,daha hızlı, her oyunu açıyor uyumluluk hatası vermeden, oyunlarda kasma sorunu ortadan kalktı ve kilit ekranı, mesajda smile ekranı gibi takılmalar ortadan kalktı.
-Mantık olarak GB daha verimli çünkü telefon GB ile birlikte fabrikadan çıkmış ve en uyumlu android versiyonu o olmuştur. ICS başta görselliği ile büyülesede telefonunuz 1300 tl ve üzeri değilse ram-cpu bakımından telefonunuzu kısıtlıyor, telefonun yetkilerini düşürüyor.Görselliğe aldanmayın. Hyndai marka jip kullanıp görünüşte hava yapacağıma, honda civic1 alırım daha iyi hesabı.

• Beğen
Tepkiler: sermus88

max_23

max_23

Üye
Dostum ben de icsye geçtim ve hiç memnun kalmadım telefonum neo v .587 sürümünde şu an nasıl gbye dönebilirim açıklayabilir misin tel rootlu

alaStar

alaStar

Üye
sony nedense şu ıcs işini beceremedi kocamanda firma insan hayret ediyo yani :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
sony nedense şu ıcs işini beceremedi kocamanda firma insan hayret ediyo yani :hmmm

ıcs güncellemesini pek çok firma beceremedi sadece sony değil android sürümü artı kendi arayüzlerini harmanlamayı başaran olmadı

alaStar

alaStar

Üye

ıcs güncellemesini pek çok firma beceremedi sadece sony değil android sürümü artı kendi arayüzlerini harmanlamayı başaran olmadı

Valla ben şuan ics test yazılımı kullanıyorum bundan bile memnunum stabil çıktığında mükemmel olacak heralde :)

retrutnemege

Üye
    Konu Sahibi
-" "adresinden GB'nin neo V için olan orjinal stock rom'unu indiriyoruz.
-Buradan "Her şeyden önce" kısmını okuyup aynı şekilde denileni yapın. Sonra "Rom Atma" kısmındanda size verdiğim linkten indirdiğiniz GB'nin orjinal stock rom'unu telefonunuza flashlayınız.
-Telefonunuzu wifi ile internete bağladığınızda update center'dan 0.62 sürümünü update edecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt