Seninde amazonunda kafasi guzel heralde. Ilk 3e nokiayi koydunuzya. Ne lumia 920 nede wp bi halta yaramaz. Bi kere wp gorsellikten bastan kaybediyor. Bu kadar igrenc bu kadar sacma bi arayuzmu olur. Sunu kabullenin artik androidli samsung cihazlar bu isi gogusledi. Nokia bitti.
Android bitmis beylersen doktora görün derim android bitti senin saçma dediğin iş kıskançlık al haberi yok oku fanboy
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2012/11/29/lumia-920ye-galaxy-s3ten-iki-kat-talep-geldi

Gülmek Ömrü Uzatır, Boyu Değil. Kendini Ne Sanıyorsun Bilmiyorum Ama Yükseklerde Fazla Uçma![]()
Android bitmis beyler![]()
adam gülüyor ya erkek gibi olur insan bu ne fanboyluk nokia
nokia tabi bir numara en azından yetişkin insanlar iyi bilir çocuk lar değil nokia milleti iyi çatlatmiş KAPAK CEVAP OLMUŞ ELİNE SAĞLIK
- - - Eklendi - - -
Son gülen iyi güler bekle
benim gözümde bitti lanet gelsin o sisteme 4 uygulama açınca kendimi giriş ekranında bulacaksam olmaz olsun sadece bekle
nokia 1 numara diyor. Biriside çıkmış bekleyin görün diyor. Yahu nokia kullanmadigim bi telefon olmasa dediklerinize inanicam. Elinize android bi cihaz gecsin nokiayi emin olun duvara vurup parcalarsiniz. Ne nokia nede android babamin sirketi degil. Bu kadar niye zorunuza gitti. Ben ikisinide kullandim nokia sansungun arka kapagi bile olamaz. Bunu sagir sultanda duydu ama siz duymamissiniz. Ya size bunlari neden aciklama geregi duyuyorum ki ben onuda anlamadim. Nokia ile mutluluklar size
gkcll doktora bence sen görün androidi bitirdin
fazla yukseklerde ucarim cunku nokia illetinden kurtuldum androide gectim. Sanada tavsiye ederim 920 ye verilecek parayla note 2 alırsın inan onda 20 tane açsanda bişey olmaz ben wonderda bile 9 tane uygulamayı aynı anda çalıştırıdğım oldu.adam gülüyor ya erkek gibi olur insan bu ne fanboyluk nokia
nokia tabi bir numara en azından yetişkin insanlar iyi bilir çocuk lar değil nokia milleti iyi çatlatmiş KAPAK CEVAP OLMUŞ ELİNE SAĞLIK
- - - Eklendi - - -
benim gözümde bitti lanet gelsin o sisteme 4 uygulama açınca kendimi giriş ekranında bulacaksam olmaz olsun sadece bekle
Ya bu millet ne icipte bu foruma giriyor anlamiyorum. Adam androide bitte diye yazmis. Benim gulmem bayagi rahatsiz etmis adami zuhahahaha yine guldum valla.nokia 1 numara diyor. Biriside çıkmış bekleyin görün diyor. Yahu nokia kullanmadigim bi telefon olmasa dediklerinize inanicam. Elinize android bi cihaz gecsin nokiayi emin olun duvara vurup parcalarsiniz. Ne nokia nede android babamin sirketi degil. Bu kadar niye zorunuza gitti. Ben ikisinide kullandim nokia sansungun arka kapagi bile olamaz. Bunu sagir sultanda duydu ama siz duymamissiniz. Ya size bunlari neden aciklama geregi duyuyorum ki ben onuda anlamadim. Nokia ile mutluluklar size
fazla yukseklerde ucarim cunku nokia illetinden kurtuldum androide gectim. Sanada tavsiye ederim
fazla zoruna gitmesin.
4 tane uygulama actin ve kendini giris ekraninda buldun ha?cihaz neydiadam gülüyor ya erkek gibi olur insan bu ne fanboyluk nokia
- - - Eklendi - - -
arkadaşın cihazı yang herhalde

4 tane uygulama actin ve kendini giris ekraninda buldun ha?cihaz neydi
4 tane uygulama actin ve kendini giris ekraninda buldun ha?cihaz neydi
Ya bu millet ne icipte bu foruma giriyor anlamiyorum. Adam androide bitte diye yazmis. Benim gulmem bayagi rahatsiz etmis adami zuhahahaha yine guldum valla.nokia 1 numara diyor. Biriside çıkmış bekleyin görün diyor. Yahu nokia kullanmadigim bi telefon olmasa dediklerinize inanicam. Elinize android bi cihaz gecsin nokiayi emin olun duvara vurup parcalarsiniz. Ne nokia nede android babamin sirketi degil. Bu kadar niye zorunuza gitti. Ben ikisinide kullandim nokia sansungun arka kapagi bile olamaz. Bunu sagir sultanda duydu ama siz duymamissiniz. Ya size bunlari neden aciklama geregi duyuyorum ki ben onuda anlamadim. Nokia ile mutluluklar size
fazla yukseklerde ucarim cunku nokia illetinden kurtuldum androide gectim. Sanada tavsiye ederim
fazla zoruna gitmesin.
senin yaşı küçük bir şahsiyet olduğunu düşünerek muhatap olmayacağım android benim gözümde bitti demek istemiştim ki arkadaşın yazdığı gibi 2 3 seneye bitecek gibi sadece şurda muhatap olacağım senin ben telefon dan anladına ve nokia kullandına inanmıyorum nokia samsungun arka kapağı olamaz mış bir toplum da söyleme valla döverler nokia android yapsaydı tek sen ve senin gibiler de samsung olur du samsung ga kaliteli dedinya artık muhatapım değil sin
şu saatten sonra senin yaşın kaç olursa olsun cevap vemiycem artik sana git yasitlarinla tartis
bu işlerin ustaları olan kardeşlerimiz var. Onlar zamanla gereken cevabı verip neyin doğru neyin yanlış olduğunu ogretirler sana her ne kadar yaşları küçük olsada.evet millet sakin şimdi olaya şöyle gireyim nokia eskiden çok sağlamdı alenkolik arkadaş 3310dan da hatırlarsanBu işin yaşla alakası ne onu çözemedim??? Yazdığın yazıların tekinden birşey anladiysam bende neyim. Önce Türkçeyi düzgün kullanmasını ogreneceksin sonra belki seninle telefon hakkında konusabilirim. Samsungun kaliteli olduğunu ben değil dünya standartları söylüyor tabi bu senin lafları neresinden anladigina bağlıdır. Android madem kötü bir yazılım neden nokia android telefon mu çıkaracak soylentileri çıkıyor? Nokia'nın samsungtan daha kaliteli bir telefon olduğunu delilleri ile ispatla bende hemen yarin elimdeki telefonu kargoyla adresine postaliycam. Bi dahada samsunga elimi surmem. Boş yere muhalefet yapip dikkat çekmeye çalışma. Canin ne istiyorsa al onu kullan. Yasimida soyliyim 28şu saatten sonra senin yaşın kaç olursa olsun cevap vemiycem artik sana git yasitlarinla tartis
bu işlerin ustaları olan kardeşlerimiz var. Onlar zamanla gereken cevabı verip neyin doğru neyin yanlış olduğunu ogretirler sana her ne kadar yaşları küçük olsada.
ama şimdi samsung sağlam telefon yapıyo laf yok ama nokia neredeyse her telefonu sağlam samsungda dediğin gibi bayağı işi geliştirdi gorilla clas teknolojisi felan kullanıyo işlemciler çıkarıyo baya ilerletti, ama çok müşteriye göre hitab ediyo mesela bende galaxy w var işlemci 1.4 ghz telefon güzel ama yere düşünce dağılcak diye korkuyorum neyse demem o ki sizde haklısınız aslında tartışdığınız arkadaşta samsung gerçekten güzel telefonlar yapıyo ama nokida androide geçip başarılı telefonlar yaparsa gündemi yavaştan ele alır samsunga rakib olur ama symbian hızlı olabilir ama yılların işletim sistemi olduğu için hızlı ve dolayısıylada eski ve tarih oldu ama tartışmaya gerek yok
burası forumun android bölümü