android kullanlar dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
sen iyisin dimi sıkıntın felan yok senin daha düne kadar kullandığın da symbian dı Dilini uzatmış anlaşılan android merak etme symbian kullananlar alamadığından değil 800 tl ye gidip gio w y gibi saçma telefon alacağına akllını kullanıp n8 alır en stabil ve sağlam BİRDE ARAŞTIRIN BAKALIM HABER DOĞRU MU YALAN MI
Galaxy W yerine N8 :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye

Sende android fanısın bi farkınız yok

Tamam androidi seviyorum ama yeri geldiginde 603te oneririm,lumia920de oneririm.bu arkadas gibi n8i wondera tercih edecek kadar fan degilim:zzz:

- - - Eklendi - - -

Ya var ya bu nokia androide gecmis olsaydi hepiniz(nokia fanlarina diyorum) androide cok guzel sistem derdiniz.

alaStar

alaStar

Üye
Yokben kerimi kastettim ama bende android kullanıyorum ve androidi sevdiğimden filan değil uygulama imkanları daha fazla ve açık kaynak kodlu bu yüzden
Fan olmak yanlış bence ihtiyacın neyse onu kullan bu takım değilki tutasın :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yaa o marketin sayıları tavan yapsın diye açarlarsa herşeye marketi tabi böyle olur. Tamam çeşit çok ama ne programı indirsen içinden reklam çıkıyor, hatta bazısı abartmış reklamı uygulama içinde değil komple telefona dahil etmiş. Mesaj geldi sanıyorsunuz, reklam geliyor. radar uygulamalarını bi indirin denk gelir. ghost radar isimli bir uygulama yükledim telefonda internet kullanamaz oldum. data yı her açışımda reklam yağıyordu :S

Google da haklı. Bardağı dolana kadar bu reklamlı uygulamalara izin verecek, sonra reklamın sınırlarını daraltacak. Nasılsa şuanki haliyle kendisine bir market zemini hazırladı ve bu sayede piyasada büyük payın sahibi oldu.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi

ben hiç bir zaman nokia kullanmadım !!!!!!!!!! siemens lg ve samsung'tu telefonlarım ve n8 kalasın teki ne yapayım onu neymiş 12mp gerek yok.

nokia almaya paran yetmiyormuş demekki :)

- - - Eklendi - - -

Wonder i gio ve young ile ayni gruba almis:kop2:kardes biraz. Arastir ondan sonra androide laf et:ah

sen biraz dinlen kardeş ben telefon kullanıyor ken sen gördüğün zaman bomba sanırdın sen androidi bilmezken ben kullanıyor dum nokia fanboyu da yok sadece delikanlı olup gerçekleri söylüyoruz şuan bir numara fanboyluk yapan sensin ok

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt