android kullanlar dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Zibil gibi program oyun indirdim hatta beleş marketten bile indirdim telefon tık demedin siz düşünün gerisini Android marketi görmemiş insan agzından atıp tutuyor demek görse ne yapacakti?

ya kardeşim burda kimse atıp tutmuyor bunları yazılımcılar inceliyor analistler yapıyor,kaspersky ceosu bile söyledi siz hala biz görmedik diyosunuz? Biz görmedik diye inanılmıyo mu yani,analistlerin işi gücü yok hadi androidde virüs var diyip Mahmutla Ali yle kafa bulalım mı diyolar?

Kerim.

Kerim.

Üye

ya kardeşim burda kimse atıp tutmuyor bunları yazılımcılar inceliyor analistler yapıyor,kaspersky ceosu bile söyledi siz hala biz görmedik diyosunuz? Biz görmedik diye inanılmıyo mu yani,analistlerin işi gücü yok hadi androidde virüs var diyip Mahmutla Ali yle kafa bulalım mı diyolar?

Hayir oyle abartiyosunuzki sanki 100uygulamanin 50 tanesi virus:ah

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hayir oyle abartiyosunuzki sanki 100uygulamanin 50 tanesi virus:ah

Kardeşim o abartanlar kısmına beni ekleme istersen bu konuda daha ilk mesajım. Bence kaçtane olduğu çok da önemli değil google ben büyük şirketim yazılım da yaparım telefon da markette de kralım demek istiyorsa o sayıyı sıfıra indirecek sıfıra. Yüz tane yazılımcı alıp işe koyup marketi denetlemekten aciz mi kossssskoca google? Uygulamaları adam gibi testten geçirse sonra markete alsa? Siz bunları hiç önemsemeyip ses etmediğiniz için adamların da işine geliyor yapmıyor zaten.

PriZm

PriZm

Üye

Şahsen bana 1 tane bile denk gelmediği için inanmıyorum.Açık ve net.

Görmediğim şeye inanmam hesabı yani

PriZm

PriZm

Üye

Görmediğin hiçbirşeye inanmıyor musun yani?

Ne alakası var ben herşey dedimmi :zzz:

Bu olay ise gayet net.ben daha bunu görmedim. Yüzlerce gereksiz uygulama görmüşümdür.ama bir tane bile denk gelmediği için inanmıyorum.

Bu konuda kendim görmediğim sürece kimse inandıramaz.analistler dahil.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ne alakası var ben herşey dedimmi :zzz:

Bu olay ise gayet net.ben daha bunu görmedim.belki 100 lerce gereksiz uygulama görmüşümdür.ama bir tane bile denk gelmediği için inanmıyorum.

Bu konuda kendim görmediğim sürece kimse inandıramaz.analistler dahil.

mantık dışı mantık gibi oldu sendeki. Rihannayı görmeden güzel olduğuna inanıp aşık olabiliyorsun ama google playde virüs olduğuna inanmıyorsun.. Bir zamanlar angry birds space in aynısı markete konmuştu Google da bunu doğrulamıştı,dediğim gibi siz herşeye boyun eğdiğinizden google da uğraşmıyor ne versem oluyor diyor adam zaten haklı da benim de böyle müşterim olsa ben de böyle yaparım.

Kerim.

Kerim.

Üye

Kardeşim o abartanlar kısmına beni ekleme istersen bu konuda daha ilk mesajım. Bence kaçtane olduğu çok da önemli değil google ben büyük şirketim yazılım da yaparım telefon da markette de kralım demek istiyorsa o sayıyı sıfıra indirecek sıfıra. Yüz tane yazılımcı alıp işe koyup marketi denetlemekten aciz mi kossssskoca google? Uygulamaları adam gibi testten geçirse sonra markete alsa? Siz bunları hiç önemsemeyip ses etmediğiniz için adamların da işine geliyor yapmıyor zaten.

Tamam sen ustune alinma kardesim.

PriZm

PriZm

Üye

mantık dışı mantık gibi oldu sendeki. Rihannayı görmeden güzel olduğuna inanıp aşık olabiliyorsun ama google playde virüs olduğuna inanmıyorsun.. Bir zamanlar angry birds space in aynısı markete konmuştu Google da bunu doğrulamıştı,dediğim gibi siz herşeye boyun eğdiğinizden google da uğraşmıyor ne versem oluyor diyor adam zaten haklı da benim de böyle müşterim olsa ben de böyle yaparım.

Tamam kardeşim haklısın ne diyeyim.
ama ben bu konuda ısrarcıyım :zzz:
Analistçiler umrumda değil.önce bana 1 tane denk gelsin bakalım abartıldığı kadar varmıymış görürüz.

Bana """1""" tane bile denk gelmedi.bakalım görmeden konuşanların o kadar abarttığına değecekmi?(sözüm sana değil tabi yanlış anlaşılmasın:))

PriZm

PriZm

Üye
Ayrıca Rihanna'nın ilk önce şarkılarına aşık olmuştum :ehe :D

aleranol

aleranol

Üye
Saçma sapan programları bieaz inceleyin neler göreceksiniz casuslukla ilgili. Bilen de konuşuyor bilmeyende.

Kerim.

Kerim.

Üye
sacma sapan programlar indirmedigimiz icin sorun yok

hellthelast1

Üye
Adam kendi kafasına göre bişeyler yazıp android'i kötülemiş.. ortada kaynak yok bişey yok

enterneoll

enterneoll

Üye
kötüleyenler symbian kullanıcıları biraz ilginç :D

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi

sen iyisin dimi sıkıntın felan yok senin daha düne kadar kullandığın da symbian dı Dilini uzatmış anlaşılan android merak etme symbian kullananlar alamadığından değil 800 tl ye gidip gio w y gibi saçma telefon alacağına akllını kullanıp n8 alır en stabil ve sağlam BİRDE ARAŞTIRIN BAKALIM HABER DOĞRU MU YALAN MI

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Nerden biliyorsun Sadece symbian kullanıcısı olduğunu ben symbian da kullanıyorum android'de. Böyle yorum yaptığına göre sorun symbiancılarda olmadığı kesin.

alaStar

alaStar

Üye
:kıskıs:

Kerim.

Kerim.

Üye
sen iyisin dimi sıkıntın felan yok senin daha düne kadar kullandığın da symbian dı Dilini uzatmış anlaşılan android merak etme symbian kullananlar alamadığından değil 800 tl ye gidip gio w y gibi saçma telefon alacağına akllını kullanıp n8 alır en stabil ve sağlam BİRDE ARAŞTIRIN BAKALIM HABER DOĞRU MU YALAN MI

Wonder i gio ve young ile ayni gruba almis:kop2:kardes biraz. Arastir ondan sonra androide laf et:ah

enterneoll

enterneoll

Üye

ben hiç bir zaman nokia kullanmadım !!!!!!!!!! siemens lg ve samsung'tu telefonlarım ve n8 kalasın teki ne yapayım onu neymiş 12mp gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt