The Amazing Spider-Man v1.1.4

Sponsorlu Bağlantılar

deprem22

Üye
    Konu Sahibi
The Amazing Spider-Man v1.1.4

Detaylı Bilgi:

İNNDİR:

ALTERNATİF
panpalar Nickli üyeye teşekkürler

[/QUOTE][/FONT]
İNGİLİZCESİ İYİ OLANLAR KURULUMU AÇIKLAYABİLİRLER İYİ OYUNLAR
  1. sd data
  2. -
    mirror

1. apk
    2. -
      he Amazing Spider-Man 1.1.4 [COLOR=#009900 !important]Installation [COLOR=#009900 !important]Instructions[/COLOR]:
      Method 1: (For Non-Rooted Users/Online)
      [COLOR=#009900 !important]Uninstall[/COLOR] previous version APK Install new APK Download SD Files
      Remove old sd data and copy new sd files to 'sdcard/android/data/' Launch the Game with internet connection.
      Method 2: (For Rooted Users/Offline)
      Uninstall previous version APK + 'com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM' folder in '/sdcard/Android/data/' Install new APK Download and copy Obb folder to '/sdcard/Android/Obb'
      Copy additional Obb file to '/sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM/' folder Additional obb file Copy 2 files in this TB v1.1.4 proper to Titaniumbackup folder and Restore 'Data only' Launch the Game.[/COLOR]
[/CENTER]

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: deprem22
cardanadam

cardanadam

Üye
:tşk: birde altarnatif link koyarmısın buradan indiremedim

ore_nore

Üye
bu apkda lisans için internet istiyor mu ?

ImRorschach

ImRorschach

Üye
:tşk: umarım bu apk çalışır diğerleri hep atıyor.

valent

valent

Üye
Malesef bu apk de atıyor :angry:

deprem22

Üye
    Konu Sahibi
Atıyor mu? Kusura bakmayın ben oyunları denemeden atıyorum

amon1234

amon1234

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

onlinq

onlinq

Kapalı Hesap

PriZm

PriZm

Üye
Güncel :)

The East

The East

Üye
kaç mb :)

'Sefer

'Sefer

Üye

cukuleaks

Üye
yeni versiyon gençler. up :)

gabaro61

Üye
bi kere oyunu açtım ondan snra daha gırmez oldu ınternETI acınca gırıo kapanınca yok anlamadım gıttı..yardımcı olsanız

cukuleaks

Üye
bi kere oyunu açtım ondan snra daha gırmez oldu ınternETI acınca gırıo kapanınca yok anlamadım gıttı..yardımcı olsanız
Oyunu kuramadım ,kurmaya vaktim olmadı. Sınavlarım bitince ilgilenebilirim ama şuan pek müsait değilim. Ayrıca yeni versiyonu paylaşacam isterseniz onu deneyebilirsiniz :)

gabaro61

Üye
Ben internet kullanmadan oynamak ıstıyorum..mesela batmanı kurdum cok rahat oynuyorum fakat bunda net açık olacak ki oynicaz buna bi çözüm bulursan sevınıırm

Üst Alt