selam millet nabersiniz
haydaravısyon Üye somurtukk' Alıntı: as hosgeldinn Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk haydın herkesi iyi geceler ben kaçar yarın erken kalmaam gkreyior
somurtukk' Alıntı: as hosgeldinn Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk haydın herkesi iyi geceler ben kaçar yarın erken kalmaam gkreyior
somurtukk Üye ben iyi değilim de diğerlerini bilemiyorum. kımsede kalmadı zaten. benı de uyku tutmuyor. benı bu hale getıren nasıl uyuyor Allahım
ben iyi değilim de diğerlerini bilemiyorum. kımsede kalmadı zaten. benı de uyku tutmuyor. benı bu hale getıren nasıl uyuyor Allahım
minoo Üye Kitabım beni çağırıyor. İyi geceler herkese.. Sabah 05:59'dan sonra ve gece 00:00'dan önce mesaj yazmayın, adamı hasta etmeyin. Haydin görüşürüz.
Kitabım beni çağırıyor. İyi geceler herkese.. Sabah 05:59'dan sonra ve gece 00:00'dan önce mesaj yazmayın, adamı hasta etmeyin. Haydin görüşürüz.
haydaravısyon Üye Astrosman' Alıntı: Selamun aleykum agalar nörüyonuz baalım? Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin kendir örüyom
Astrosman' Alıntı: Selamun aleykum agalar nörüyonuz baalım? Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin kendir örüyom
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: s.a gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldim çok şükür iyim
Astrosman Üye haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin kendir örüyom Genişletmek için tıkla ... ya hocam itmeyin şöyle şakalar ya
haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin kendir örüyom Genişletmek için tıkla ... ya hocam itmeyin şöyle şakalar ya