ÇÖZÜLDÜ! Nokıa Web Tarayısından E-Mail_Hotmail e Girme Yöntemi ! Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
    Konu Sahibi
ÇÖZÜLDÜ! Nokıa Web Tarayısından E-Mail_Hotmail e Girme Yöntemi ! Çözüldü
Arkadaşlar Bildiğimiz Gibi Orjinal Tarayıcıdan E-Mail e Giremiyoruz Mail lerimizi Kontrol Etmek İçin Wml Biçini Desteklenmiyor Uyarısı Veriyor Malesef Giremiyoruz Ben Bunu Biraz Uğraştım Ve Çözümü Buldum

ANLATIM;İlk Olarak bu siteye Giriş Bilgileri Yazın Giriş Yapın

Sonrada Böyle Olacak WML Biçimi vs. vs.

Sonra Bu Siteden Gelen Kutunuz Ve Daha Fazlasına Ulaşın

Aslında Çok Kolay Çıkış Yaptığınızda wml Biçimi Desteklemiyor Yazacaktır 2. Resim Gibi Olacaktır Bu Yüzden Tekrar Bu İşlemi Yapmanız Lazım Sonuç Olumludur (Beğendiyseniz Tabi Beğene Tıklamanız Bana Yeter)

• Beğen
Tepkiler: gezegen5271, adem19831_1, ayran3883 ve 3 diğerleri

uyduturk

uyduturk

Üye
1 hafta kadar uğraşıp çözümünü bulamamıştım teşekkürler..

ismailnayir

Kapalı Hesap
Cihaz: Nokia 603

tarayıcı: kendi tarayısı
google den outllok yazınca
hotmail mobil sürümde açılıyor.

korban4

Üye
arkadaşım eline sağlık güzel uğraşmış çabalamışsın ama ben giriş yaparken her seferinde aynı şekilde wml biçimi diyor ve senin yaptığın şemayla giriş yaptığımda oluyor ve ben her zaman öyle mi giriş yapmak zorundayım onu anlamış değilim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım eline sağlık güzel uğraşmış çabalamışsın ama ben giriş yaparken her seferinde aynı şekilde wml biçimi diyor ve senin yaptığın şemayla giriş yaptığımda oluyor ve ben her zaman öyle mi giriş yapmak zorundayım onu anlamış değilim.

Bu Yöntem Web Tarasından Çıkıp 1 veya 2 Saat Sonra Tekrar wml Biçimi Demesi Normaldir Tekrar Bu Yöntemi Uygulamalısın Zorda Değil Zaten Başka Yolu Yok Orjinal Tarayıcıdan Girmenin :)

korban4

Üye
Bu Yöntem Web Tarasından Çıkıp 1 veya 2 Saat Sonra Tekrar wml Biçimi Demesi Normaldir Tekrar Bu Yöntemi Uygulamalısın Zorda Değil Zaten Başka Yolu Yok Orjinal Tarayıcıdan Girmenin :)

Ozaman yapacak birşey yok. Yer imi ni kaydettim zaten, bu şekilde giriş yapıyorum :) yine de teşekkür ederim eline sağlık

YkPkY

YkPkY

Üye
anlatımdan hiçbirşey anlaşılmıyor

kcr

Üye
adresinden sorunsuz giriyorum. (N8-Belle)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt