Önerebileceğiniz hızlı internet paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Önerebileceğiniz hızlı internet paketi
Arkadaşlar ben şuan sınırsız cepnet kullanıyorum. Fiyatı sınırsız olmasına göre iyi fakat hızı çok düşük. Hız testinde s/0,8kb gösterdi. Maximum 15tlye kadar hızlı ve en az 1gb Kotalı bir paket bulabilir miyim ?

phasan

phasan

Üye
Avea dan faturali 5gb 15 tl

blastx

blastx

Üye
Avea dan faturali 5gb 15 tl
o paket faturalı kardeş avea ve faturalı allah korusun diyorum :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben şuan sınırsız cepnet kullanıyorum. Fiyatı sınırsız olmasına göre iyi fakat hızı çok düşük. Hız testinde s/0,8kb gösterdi. Maximum 15tlye kadar hızlı ve en az 1gb Kotalı bir paket bulabilir miyim ?
vodafone da 14.5 ye 1 gb hız sınırsız indirimli genç paket var kardeş eğer freezoneli iseniz ABONE GENC1GB yazın 3636 ya gönderin :) eger 26 yaş altında ama henüz freezone lu değilseniz FREEZONE YAZIP 1525 e gönderin saygılar

phasan

phasan

Üye

- - - Eklendi - - -

vodafone da 14.5 ye 1 gb hız sınırsız indirimli genç paket var kardeş eğer freezoneli iseniz ABONE GENC1GB yazın 3636 ya gönderin :) eger 26 yaş altında ama henüz freezone lu değilseniz FREEZONE YAZIP 1525 e gönderin saygılar
Bende faturali oldugunu soyledim en hesaplisi vodafone ama hic bir internet sirketi hizli net veremiyor hepsi kotali

klavye13

Üye

- - - Eklendi - - -

1 gb den sonra hız mı düşüyor yoksa paket sadece 1 gb mi?

blastx

blastx

Üye
yalnızca 1gblik pakettir

phasan

phasan

Üye
1 gb sinirsiz yok tur

TheSoftware

TheSoftware

Üye
hesabini bilen vodem var her 2gb 15 tl facebook sinirsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt