Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye

+13 ekranlar :ehe yine meego togglelara dönmüşsün abi :hmmm

Kız olmayan duvar kağıtları :hmmm Refresh'in belleden ne farkı var bence yok :D benimde aynı :D yazı tipi değişmiş.Bu temayı bende sevdim.adam sonunda adam gibi ikon yaptı :)

bundan sonra böle :) ben o işi sleeple ye dewrettim resimlere baksana :kop:aynen hala bende bi fark göremedim adı güncelleme işte :) yazı tipim N82 den beri kullandığım ilk yazı fontu en güzeli yine bu yaa :) ewet tema çok güzel :)

- - - Eklendi - - -

Güzel ekranlar kardeşim eline sağlık can'ın dediği gibi font değişmiş oda güzel :) avkon widgetlar falan aynı fotoğraflar güzel :oke:

- - - Eklendi - - -

Aynen onlara döndüm bunları geliştirsek aslında çok güzel olur :) bu meego by blade tema var ya onun üst barı aşağı çektiğimizde mobil veri wifi falan var ya onun ordaki simgesi çok güzel bu meego togglelara benziyo ama o siyah yerinde on of şeysi falan var :) najanaja sana sesleniyoooz :kop:
aynen dediğim gibi ilk fontuma geri döndüm bunu sewiyom :) e dedim ya refresh ekranlarım ama belle de kullandığımın aynısı ne fark war ki :) fotolar tabi güzel olacak özel seçiyom :) ama bu sefer 5000 tane resim bakmadım :kop::kop:Teşekkür ederim kardeşim :) bu arada biri bişey mi dedi :islik

- - - Eklendi - - -

Adelino'nun yeni teması harika :)

güzel ekranlarda ben anlamadım sen ekranmı paylaşıyon tema mı paylaşıyon :) önizlemeleri tema paylaşır gibi yapmışsın :) bu arada bu saat i kaçıncı görüşüm nerde bu yaa bulamadım ben bi link alsam :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

sLeepLe

Üye

Evet ikonları değişmiş.Duvar kağıdı farklı.Klavye çok hoş.Fontun ismi Stylus
Teşekkür ederim Can :oke:

- - - Eklendi - - -

bundan sonra böle :) ben o işi sleeple ye dewrettim resimlere baksana :kop:aynen hala bende bi fark göremedim adı güncelleme işte :) yazı tipim N82 den beri kullandığım ilk yazı fontu en güzeli yine bu yaa :) ewet tema çok güzel :)

- - - Eklendi - - -

aynen dediğim gibi ilk fontuma geri döndüm bunu sewiyom :) e dedim ya refresh ekranlarım ama belle de kullandığımın aynısı ne fark war ki :) fotolar tabi güzel olacak özel seçiyom :) ama bu sefer 5000 tane resim bakmadım :kop::kop:Teşekkür ederim kardeşim :) bu arada biri bişey mi dedi :islik

- - - Eklendi - - -

güzel ekranlarda ben anlamadım sen ekranmı paylaşıyon tema mı paylaşıyon :) önizlemeleri tema paylaşır gibi yapmışsın :) bu arada bu saat i kaçıncı görüşüm nerde bu yaa bulamadım ben bi link alsam :)
Tabii kış geliyo ya hemen :islik yaparsın :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
hmzgl

hmzgl

Üye
Buda benim nacizhane ekran görüntüsü

najanaja

najanaja

Üye
Teşekkür ederim Can :oke:

- - - Eklendi - - -

Tabii kış geliyo ya hemen :islik yaparsın :D

yok onu masus yaptım :) temaya baktım bütün ikonlar nvg o yüzden düzenleme yapamam ama onun aynısını yaparım :) nasılsa sağa sola giden buton var elimde on off yazısıda kolay :) kısacası birebir aynısını çıkartırım büyük ihtimal :) tabi vaktim olursa pc başında fazla vakit geçiremiyom :)

- - - Eklendi - - -

iyide sendeki toggle dan farkı ne bunun sadece on off yazısı var dimi zaten aynı deilmi :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

yok onu masus yaptım :) temaya baktım bütün ikonlar nvg o yüzden düzenleme yapamam ama onun aynısını yaparım :) nasılsa sağa sola giden buton var elimde on off yazısıda kolay :) kısacası birebir aynısını çıkartırım büyük ihtimal :) tabi vaktim olursa pc başında fazla vakit geçiremiyom :)

- - - Eklendi - - -

iyide sendeki toggle dan farkı ne bunun sadece on off yazısı var dimi zaten aynı deilmi :)
bende toggleden farkı on off yazısı ve sağa sola kayan çubuğun rengi kardeşim togglede çubuğun yuvarlağı beyaz temadakinde siyah temada on off togglede yazmıyo ben sana fotoğrafını pm olarak atarım :)

- - - Eklendi - - -

:kop:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Geçen paylaştıklarımı najanaja kardeşim beğenmemiş bende yeni hazırladım :D yazı tipimi resimlerimi temamı ve toggle setimi değiştirip hazırladım bakalım beğenicek misiniz :) son ekran najanajaya itafen uğraştığı için teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve CouTFeeL
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

buda 1.nin farklı resmi karar veremedim size danışmak istedim :)

Şu ev ekranda bu resim değilde bu resim olsa daha iyi olur dediğiniz walpaperler varsa lütfen paylaşın :)
Bide Saat sayılarının kaymadığı Operada sorun yaşanmayan şık yazı fontu önerirmisiniz lütfen bu operada sorun çıkartıyor :(

- - - Eklendi - - -

He bi avkonun butonunu yeni buldum hemen benim avkona ekledim bide o nasıl iyi olmuşmu onu söyleyin :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Geçen paylaştıklarımı najanaja kardeşim beğenmemiş bende yeni hazırladım :D yazı tipimi resimlerimi temamı ve toggle setimi değiştirip hazırladım bakalım beğenicek misiniz :) son ekran najanajaya itafen uğraştığı için teşekkür ederim :)

Son ekranı çok sevdim ben <3 yine widgetlar süper :)

Şu ev ekranda bu resim değilde bu resim olsa daha iyi olur dediğiniz walpaperler varsa lütfen paylaşın :)
Bide Saat sayılarının kaymadığı Operada sorun yaşanmayan şık yazı fontu önerirmisiniz lütfen bu operada sorun çıkartıyor :(

- - - Eklendi - - -

He bi avkonun butonunu yeni buldum hemen benim avkona ekledim bide o nasıl iyi olmuşmu onu söyleyin :)

Duvar kağıtları bölümünde üst konudan baksana çok çeşit var :hmmm

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
çok olduğu için secemiyorum kararsız kalıyorum :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bu font bauhaus operada sorun çıkartmaması gerekiyo çünkü ben kullanıyorum hiç sorunsuz sen font zoomerda yazı tipi botuyla falan oynadın mı ? eğer büyültüp ya da küçülttüysen opera sorun çıkartır

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Hmm bakmam lazım :D
Ekranlar nasıl abi ?? :D:D

- - - Eklendi - - -

bu font bauhaus operada sorun çıkartmaması gerekiyo çünkü ben kullanıyorum hiç sorunsuz sen font zoomerda yazı tipi botuyla falan oynadın mı ? eğer büyültüp ya da küçülttüysen opera sorun çıkartır
Evet abi yanlışıkla boyutunu büyütmüşüm :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hmm bakmam lazım :D
Ekranlar nasıl abi ?? :D:D

- - - Eklendi - - -

Evet abi yanlışıkla boyutunu büyütmüşüm :D
ekranlar güzel :) boyutu falan büyütme operada sorun yaratmaz fontlar :) başta bi font ile ilgili bilgi toplar sonra çalışır normal bişey olmaz yani

- - - Eklendi - - -

Can sana alıntı ile cevap yazınca başka şeyler çıkıyo alıntı yapmıyo :hmmm burdan teşekkür ediyim :D

najanaja

najanaja

Üye

ben beğenmedim demedim bi önceki daha güzeldi dedim :) beğenmediğim o resimdi :) 1. ekran yine standart görünüyo :) ama resim güzel aynı resim bende de var o resim içindeki widget falanmı resim mi öle yapmışlar :) ama widget olamaz hava durumu ve sat üstüne binmiş çünkü :) demek ki resim öle keratayı çok sewerim :) 2. ekran zaten kısayol dolu :) ama bak bu resim bi önceki sewmediğimden daha güzel işte :) 3. ekran mail var sadece sade olmuş bu resimde var bende ruslar paylaşımlarında hep bunu kullanıyodu dayanamadım buldum :) güzel.. 4. ekran resim güzel :) iki adet widget ve yine sade bi ekran :) 5. ekran benim ekranım :) resim çok güzelmiş sewdim ama alındım demek bunu layık görüyon bana :kop:set harika olmuş ellerime sağlık :D wifi arkasını daha şeffaf yapsak bile onların içinde yine göze btacak bence hani tek wifi widheti warya o ayrı sis olarak kuruluyo heralde onu kursan tam uyum olacak :) son olarak yazı tipi de çok güzel ben de isterim :) teşekkür ederiz ellerine sağlık 10 üzeri 9 veriyom :) Rica ederim güle güle kullan kardeşim :oke: yine çok mu uzun bi yorum oldu :kop:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

güzel ekranlar kardeşim resimler harika ekranları daha canlı gösteriyo yazı tipin sleeple yle aynı :) widgetlerin ve kısyolların düzeni çok güzel avkon butonu da farklı olmuş sanırım o konuşma balonu :)

- - - Eklendi - - -

Son ekranı çok sevdim ben

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ben beğenmedim demedim bi önceki daha güzeldi dedim :) beğenmediğim o resimdi :) 1. ekran yine standart görünüyo :) ama resim güzel aynı resim bende de var o resim içindeki widget falanmı resim mi öle yapmışlar :) ama widget olamaz hava durumu ve sat üstüne binmiş çünkü :) demek ki resim öle keratayı çok sewerim :) 2. ekran zaten kısayol dolu :) ama bak bu resim bi önceki sewmediğimden daha güzel işte :) 3. ekran mail var sadece sade olmuş bu resimde var bende ruslar paylaşımlarında hep bunu kullanıyodu dayanamadım buldum :) güzel.. 4. ekran resim güzel :) iki adet widget ve yine sade bi ekran :) 5. ekran benim ekranım :) resim çok güzelmiş sewdim ama alındım demek bunu layık görüyon bana :kop:set harika olmuş ellerime sağlık :D wifi arkasını daha şeffaf yapsak bile onların içinde yine göze btacak bence hani tek wifi widheti warya o ayrı sis olarak kuruluyo heralde onu kursan tam uyum olacak :) son olarak yazı tipi de çok güzel ben de isterim :) teşekkür ederiz ellerine sağlık 10 üzeri 9 veriyom :) Rica ederim güle güle kullan kardeşim :oke: yine çok mu uzun bi yorum oldu :kop:

Aynen o wifi widgetini kurayım mı diye düşündüm bencede onu kursam daha güzel olur :) mail widgeti resmin sol tarafını kapladı sağda da kadın dursun başka bişey koymıyım dedim :) ekran küçük batarya ve ajanda widgeti kaplıyo telefonu başka bişey koyupta boğmıyım dedim :) teşekkür ederim kardeşim :)

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye

daha giris ekrani koysam 10 tane olurdu :d:

tempestshine

tempestshine

Üye

Tema kullanmıyorsun sanırım :hmmm

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

kardeşim elektro yazan programın linki varmı sende :D hastasııyım gitar programlarının :)

najanaja

najanaja

Üye
Aynen o wifi widgetini kurayım mı diye düşündüm bencede onu kursam daha güzel olur :) mail widgeti resmin sol tarafını kapladı sağda da kadın dursun başka bişey koymıyım dedim :) ekran küçük batarya ve ajanda widgeti kaplıyo telefonu başka bişey koyupta boğmıyım dedim :) teşekkür ederim kardeşim :)

Bence kur o zaman tam uyumlu olacak bütün toggle lar yoksa böle dierlerinin yanında çok göze batıyo arka fonu naparsan yap :)
[/I]

• Beğen

Üst Alt