Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Xperia Tipo
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QARIUM
Üye
Konu Sahibi
Sony Xperia Tipo
sizce sony xperiatipo almalımıyım? fiyatı ve android 4.0 olması beni çekiyor bütçem 400-500 tl arası önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyerum.
Furkan Emekli
Üye
Gayet güzel bir telefon iyi bir seçim.
Penci Hoca
Üye
Tipo iyi tel...
Ama 100tl daha koy xperia ray al!!! Istersen özelliklerini bi arastir...
ray a da baktım sanırım sen de kullanıyorsun tavsiyen için teşekkürederim fakat öncelikle memnun musun ve android güncellemesi var mı merak ettim. ayrıca gerek işlemci hızı gerek kamerası ile eğer android ıcs veya jelly bean güncellemesi varsa fyatıyla birlikte mükemmel bir telefon...
ray a da baktım sanırım sen de kullanıyorsun tavsiyen için teşekkürederim fakat öncelikle memnun musun ve android güncellemesi var mı merak ettim. ayrıca gerek işlemci hızı gerek kamerası ile eğer android ıcs veya jelly bean güncellemesi varsa fyatıyla birlikte mükemmel bir telefon...
en büyük korkum da o zaten özelliklerine ayrıntılı baktığımda dediklerin doğru ben de dikkat ettim uyardığın için sağol dediğim gibi biraz daha para biriktirip üst birmodel almak daha mantıklı geliyor.
en büyük korkum da o zaten özelliklerine ayrıntılı baktığımda dediklerin doğru ben de dikkat ettim uyardığın için sağol dediğim gibi biraz daha para biriktirip üst birmodel almak daha mantıklı geliyor.
200 300 mb ram var zaten yarısını android kaplıyor sana 70 80 mb ram kalacak adreno 200 cpu yetersiz 800 mhz işlemci zayıf kalıyor günümüz şartlarına bakarsak aldın diyelim uygulama çalıştırmaz düşük oldugu için sana tavsiyem ya sony ericsson xperia neo v ray samsung galaxy wonder daha iyisini söyleyim biraz daha bekle 150 200 daha koy 700 800 liraya temiz 2el s2 ler var sıkıntı çekmessin