başlıgı görünce oha dedim konuya girince normaldir dedim note 2 bu sonucta![]()

aynen tabi oda var ama 8 saat bence zaten çok uzun bi süre değilNormal değil, 2000 mah bir batarya 1.5 -2 saatte dolar. O büyüklükteki bir batarya 4 saatte dolmalı..
açık kapalı farketmezkullanan hiç yok mu? kullananların ne kadar surede sarj oluyor ? bir özellikle kapalıyken sarj ediyorum acıkken etsem daha hızlı dolar mı ?
galaxy note 2 anca sekiz saatte %100 oluyor. normal mi sizce sizinki ne kadar zamanda sarj oluyor ?
bu dediğin olay Nokia da geçerli. samsunglar geç sarj oluyor benim telefon şarj aleti ile 4 saatte şarj oluyo. usb yi söylemiyorum bile. bana kalırsa normal bir süre 8 saat. tabi kullananlarla da karşılaştırmak lazım..Normal değil, 2000 mah bir batarya 1.5 -2 saatte dolar. O büyüklükteki bir batarya 4 saatte dolmalı..
Usta senin wonder sarjdayken bi yandan kullaniyon da o yuzden mi 4 saatte doluyo yoksa hic kullanmadigin halde mi 4 saat? Benim wonder hic ellemessem 0dan 100e 2 saat 20dkda falan doluyo. Kurcalarsam 3-3.5 saat. O yuzden bi sorayim dedimgayet normal sakın kafanı takma ben sana garanti veriyorum çünkü 3100 mahtı yanlış hatırlamıyosam yani o batarya 8 saate ancak dolar sana hiç kullanmasan günlerce elinden düşürmessen 1 gün çok çok rahat gider hatta bi günde belkide bitiremezsin ama benimki wonder 4 saatte dolar ama 1 gündede rahatça bitiyo hatta dayanmıyo şarjım günün yarısında bitiyo o yüzden demem o ki normal yani![]()