FIFA 13′ün en komik hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
FIFA 13′ün en komik hataları
Oyun dünyasının en önemli yapımcılarından birisi olarak karşımıza çıkan EA Sports’un hazırladığı en önemli oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan FIFA serisinin yeni üyesi 13’ün, kullanıcılar tarafından hazırlanan bu videosuna çok güleceksiniz.
Günümüzün en gerçekçi futbol oyunlarından birisi olan FIFA 13’de kahkahalar arttıracak hataları aşağıdaki videodan seyredebilirsiniz.

[video=youtube;KFcwolU01s4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KFcwolU01s4#t=12s[/video]​

Kingmortall

Kingmortall

Üye
3 4 kere vurmuşlar hepsi direkten dönmüş :d:

pesdede hatalar var

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
haha :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bende fifa 13 oynuyorum büyük hatalara denk gelmedim hiç saçma çarpışmalar oluyor bazen :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iyiki pes oynuyorum ben bu fifaya geçsem gülmekten oynayamam :D :D :d:

Türe

Türe

Üye
O değil de hakem atışını bile yapmışlar ya geçen gün oynarken farkettim :oha: Daha ne kadar ileriye götürecekler merak ediyorum cidden :ehe :d:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
O değil de hakem atışını bile yapmışlar ya geçen gün oynarken farkettim :oha: Daha ne kadar ileriye götürecekler merak ediyorum cidden :ehe :d:

hiç gerçekçi değil yine olmamış hakem atışı yok dediğin gibi arada bi adamın içinden geçiyor

Türe

Türe

Üye
hiç gerçekçi değil yine olmamış hakem atışı yok dediğin gibi arada bi adamın içinden geçiyor

Abartma abicim daha 2 gün önce oynadım hakem atışı var :ok2: Eğer sen bu oyuna "hiç gerçekçi değil" diyebiliyorsan :bye2:

Kingmortall

Kingmortall

Üye

Abartma abicim daha 2 gün önce oynadım hakem atışı var :ok2: Eğer sen bu oyuna "hiç gerçekçi değil" diyebiliyorsan :bye2:
ben hergün oynuyorum ronaldo ile tek başına orta sahadan gol attım bende yok ben görmedim ronaldo ağların içinden geçiyor arada bi de adamın içinden geçiyor bikaçkere şahit oldum ve oyuncular benzemiyor

Türe

Türe

Üye
ben hergün oynuyorum ronaldo ile tek başına orta sahadan gol attım bende yok ben görmedim ronaldo ağların içinden geçiyor arada bi de adamın içinden geçiyor bikaçkere şahit oldum ve oyuncular benzemiyor

Senin oyunda sıkıntı var o zaman. Çünkü ben de oynuyorum bu dediklerin olmuyor :hmmm

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Pes 2013 de panenka penaltısı yapılıyo mu ?

Asteroid9

Asteroid9

Üye
bu 50. Si 49 a da bakin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...