Yurt dışından iPhone 5 almayı düşünüyorum ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından iPhone 5 almayı düşünüyorum ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ?
Yurt dışından iPhone 5 almayı düşünüyorum. Cihazla ilgili dedikodular duydum. Ne gibi sorunları var ?

Ve yurt dışından getirirken ne gibi problemler yada engellerle karşılaşabilirim ?

cihan628

cihan628

Üye
garantisi burda geçerli olmaz, sim kilitli olur, pasaport kaydı yapman gerekir

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Cihanın dedikleri doğru.
Pasaport kaydı 120 tl
Sim kilitlileri sanırsam gevey kartı ile kullanıyorsun o da en azından 70 tl (yeni versiyon geldiğinde sorun çıkartabilir ve yeni kart alman gerekebilir)
Garanti türkiyede apple store bulunmadığı için alındığı yere yollaman lazım.(Fakat istanbula apple store açılacak söylentileri var garantiye oraya yollayabilirsin)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Sim kilitsizleri de var sim kilitlilerden biraz pahalı sim kilitsiz alırsan sorunsuz versiyon yükseltebilirsin. Pasaport kaydı için de son bir ay içinde yurt dışına giriş çıkış yapması gerekli.

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
sim kilitsiz alıcam. sadece gümrükten geçerken 100 tl ye yakın para masrafi olur demi ?

BlaCkMaGiC05

Üye
hangi ülkeden alıcaksın, sadece 100tl gümrükte verirsin ve 20tl felanda operatöre verirsin, bende abd de unlock çıkmasını bekliyorum avrupada da fiyatlar pahalı

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
Hollanda dan gelecek

Apache11

Apache11

Üye
Bi arkadasim abd den 5 aldi catir catir kullaniyor kardeş...1.200 e aldi sim unlock lu

Samet.25

kardes nacizane fikrimi paylasmak istedim senin yerinde olsam yurtdisi iphone5 yerine sifir s2 veya temiz 2.el s2 alirdim neden dersen iphonu yurtdisi alican sorun cikacak diye bisey yok ama cikmitacak diyede yok bana sorarasan %75 sorun cikacak garantili olmucak yanlisliklq dusursen vs 300 400 belki daha fazla bi miktara yaptiracan ayrica apple uygulamalarini ve daha fazlasini androidde kullanabilirsin ama apple android zevkini yasayamazsin nacizane fikrimi paylasnak istedim

WebStyle

WebStyle

Üye
Operatörler Aralık ayı içerisinde iPhone 5 getirtecek diye duydum. Biraz daha bekle derim. Bende bekleyenlerdenim. :)

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
Operatörler Aralık ayı içerisinde iPhone 5 getirtecek diye duydum. Biraz daha bekle derim. Bende bekleyenlerdenim. :)

Operatörlerde pek ucuza getirmez. Hem çoğu operatörde aylık 100-150 tl lik paketlerde telefonları ucuza veriyorlar :/

- - - Eklendi - - -

kardes nacizane fikrimi paylasmak istedim senin yerinde olsam yurtdisi iphone5 yerine sifir s2 veya temiz 2.el s2 alirdim neden dersen iphonu yurtdisi alican sorun cikacak diye bisey yok ama cikmitacak diyede yok bana sorarasan %75 sorun cikacak garantili olmucak yanlisliklq dusursen vs 300 400 belki daha fazla bi miktara yaptiracan ayrica apple uygulamalarini ve daha fazlasini androidde kullanabilirsin ama apple android zevkini yasayamazsin nacizane fikrimi paylasnak istedim

Fikrini paylaştığın için teşekkürler. :) bence app store da daha kaliteli oyunlar var :D

- - - Eklendi - - -

Bi arkadasim abd den 5 aldi catir catir kullaniyor kardeş...1.200 e aldi sim unlock lu

Kasasında , dokunmatikte yada kamerasında herhangi bir problem çıktı mı ?? bi iki dedikodu duymuştum, sorunlu çıkmış diye..

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
güncel..

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
...

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
...

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
güncel..

BlaCkMaGiC05

Üye
Hollanda dan gelecek

Biraz geç oldu ama bende LTE bağlantısının Avrupayla Türkiyenin aynı olmasından dolayı Amsterdam Apple Store'dan aldım. Taxını da geri alırsın gümrükte. Hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ederim.

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür :-)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Geçen pazar abd den geldi benim cihazım, hiç düşünme al hiç bir sorun yok cihazda uçak gibi resmen

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
:D Ne kadara aldın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt