haqanguven
Üye
zaten 3d diye tek versiyonu var diye biliyorum 3d olmayanlar zaten forumda mevcut biliyorum onları fakat senin denediğin hangisi link versene bir bakayım
sitede bi başlıkta gördüm wp görünümü olan o konu...
zaten 3d diye tek versiyonu var diye biliyorum 3d olmayanlar zaten forumda mevcut biliyorum onları fakat senin denediğin hangisi link versene bir bakayım
shell 3d yi de burda görüp indirdi isen bizim sitede yok peki wp 8 görünümü nü yapabildin mi skin dosyasını nerden buldun yazılım destek bölümünde ki konudan bahsediyorum orda birisi wp 8 görünümünde shell uygulaması ile ilgili video paylaşmış her kim çekmiş ise fena olmamış
sitede bi başlıkta gördüm wp görünümü olan o konu...
shell 3d yi de burda görüp indirdi isen bizim sitede yok peki wp 8 görünümü nü yapabildin mi skin dosyasını nerden buldun yazılım destek bölümünde ki konudan bahsediyorum orda birisi wp 8 görünümünde shell uygulaması ile ilgili video paylaşmış her kim çekmiş ise fena olmamış
pc ye geçince link veririm... Belle shell ile wp skini kullandım... Bu sitede var
ben şuan Mobilim bekliyorum o zaman linki
ewetanladım ben bunu denedim konudaki görünümüne getirmek için de baya bir zahmet istiyor
Aralıktaki güncellemede yazılıma rompatcher ve widgetleri ekler misin? Hala rompatcher ı yükleyemedim, eklemezsen de bana rompatcher lı rofs u verir misin?
Tamam o zaman güncellemeyi bekliyorum...
widgetlerin hepsi eklendi.. Rom patcheri gömmüycem ama yazılım çıktıktan sonra bana pm at sana rofs2 düzenleriz...
Tamam o zaman güncellemeyi bekliyorum...
DustoJniK sana rakip görüyorum güncelleme ne zaman acaba![]()

Vay Hain
Beni Hakan Kardeşime Düşman mı Edecen Leyn![]()
![]()
Hakan Beni Geçer :P
ben her ikinizin cwf nide kullandım her cwf nin kendine göre güzellikleri vardır fakat ben hakanin cwf kullanıyorum .. senin son cwf yi kurmadım güncelleme çıkarınca öyle dedim tatlı bir çekişme olsun diye 

DustoJniK sana rakip görüyorum güncelleme ne zaman acaba![]()
hehe. 01.12.2012 00.00 dan sonra linkleri upload ederim bitince eklerim siteye. Tam 1 gb upload var ne zaman biter bilmiyorum 
Vay Hain
Beni Hakan Kardeşime Düşman mı Edecen Leyn![]()
![]()
Hakan Beni Geçer :P
hehe haşa cfw ler bi yana arkadaşlık kardeşlik bi yana... hayinlikte nerden çıktı rakip görüyorumben her ikinizin cwf nide kullandım her cwf nin kendine göre güzellikleri vardır fakat ben hakanin cwf kullanıyorum .. senin son cwf yi kurmadım güncelleme çıkarınca öyle dedim tatlı bir çekişme olsun diye
- - - Eklendi - - -
bu arada hocam bu DustoJnik konusundada yorum yapmışsın zaten çıkaracagın cwf de c hafızasını artırınca ne gibi yararı olur eger büyük bi yararı oluyorsa düz 600 mb yap gitsin![]()
hehe. 01.12.2012 00.00 dan sonra linkleri upload ederim bitince eklerim siteye. Tam 1 gb upload var ne zaman biter bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
hehe haşa cfw ler bi yana arkadaşlık kardeşlik bi yana...
- - - Eklendi - - -
c hafızasını en fazla 530 mb yapabildim... Oda hard formatla.. Evols güncellemesini yükleyince 500 mb boş cfw hafızanız olucak ama hard atarsanız 530 olucak...
yukselmesinin bir yarari oluyormu
bu 603 e olur mu bilgim tyok ta pek![]()
herhalde yararlı. Ne kadar boş hafıza olursa tlfn o kadar rahat çalışır
- - - Eklendi - - -
bu olmaz sadece c7 için. 603 için çalışmalarım olucaktır kardeş
bir sorum daha olacak. Bunların asıl amacı nedir yani telefonu hızlandırıyor mu ne yapıyor bunlar?