Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki bekliyorum :D bir sorum daha olacak. Bunların asıl amacı nedir yani telefonu hızlandırıyor mu ne yapıyor bunlar?

telefondan en iyi verim almamızı, yeni özellikler, performans açısından artış, kasmaları en alt düzeye çekip istediğiniz uygulamaları kurabilmeniz için hack ve zevkine göre görsellikler yapıp sizlere sunuyoruz. Zaten ne yaptığımızı açık açık belirtiyoruz...

MertcaN9

MertcaN9

Üye

telefondan en iyi verim almamızı, yeni özellikler, performans açısından artış, kasmaları en alt düzeye çekip istediğiniz uygulamaları kurabilmeniz için hack ve zevkine göre görsellikler yapıp sizlere sunuyoruz. Zaten ne yaptığımızı açık açık belirtiyoruz...

Ben N9 a geçtim üstat bu zamana kadar ki tüm cfw lerin için çok teşekkür ederim emektar C7 mi annem kullanıyor senin bu yazılımın çıkmasını bekliyorum telefona flash atıp verecem anneme zira o da web de takılan biri ve görselliği seviyor senin yazılımın tam onun zevklerine göre canlı cıvıl cıvıl :d: beklemedeyim :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Ben N9 a geçtim üstat bu zamana kadar ki tüm cfw lerin için çok teşekkür ederim emektar C7 mi annem kullanıyor senin bu yazılımın çıkmasını bekliyorum telefona flash atıp verecem anneme zira o da web de takılan biri ve görselliği seviyor senin yazılımın tam onun zevklerine göre canlı cıvıl cıvıl :d: beklemedeyim :oke:

hayırlısı olsun kardeşim...
Teşekkürler ilgin için az kaldı az :)

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
hocam c6-01 in cfw sinede cikartacakmisin?

ayefe09

ayefe09

Üye
Hakan usta linkteki symbian evols c7 yeni cfw mi?

mesut1979

Üye
slm,arkadas almanca dilini de koyabilirsen cok iyi olu,r cfw lerin güzel hosuma gidiyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm,arkadas almanca dilini de koyabilirsen cok iyi olu,r cfw lerin güzel hosuma gidiyor.

a.selam yazılım çıktıktan sonra haberleşelim ben sana ayrıca rofs2 düzenleyip atayım. Saolasın güle güle kullan...

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
emreli01

emreli01

Üye
bugün yazılım ile ilgili bilgileri paylaşabilrmsn görsel veya yazılımda yapılan işlemler hakkında

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bugün yazılım ile ilgili bilgileri paylaşabilrmsn görsel veya yazılımda yapılan işlemler hakkında

emre hani yazılım ilk değil ana başlıkta her zaman fotoları değiştirdiğimi ve bilgilendirdiğimi bilmen gerek... Onu geçtim başlığıdamı görmedin bi ana başlığa baksan görcen ya üşengeçlik çok kötü bişe :)

arslanla

arslanla

Üye
mobil veri kapalı uyarısı kalkmış galiba anladığıma göre...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri kapalı uyarısı kalkmış galiba anladığıma göre...

bağlantı yok mesajı kalktı mobil veri bağlantısı yok duruyor... status bar varsayılan wlan ve mobil ver açık geliyordu ya onlar kapalı olarak geliyor...

emreli01

emreli01

Üye

emre hani yazılım ilk değil ana başlıkta her zaman fotoları değiştirdiğimi ve bilgilendirdiğimi bilmen gerek... Onu geçtim başlığıdamı görmedin bi ana başlığa baksan görcen ya üşengeçlik çok kötü bişe :)

:D :D eyvallah

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
00:01 de buradayım sopa:sopa:sopa:sopa:

Vasiyetim

Üye
haritalarda sür çalışmıyordu, bu hata giderildi mi?

Üst Alt