Telefon Tavsiyesi Lumia 920 VS S3 Detaylı Hız Testi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye

Kesinlikle.en azından aynı romlar var.stock tarayıcı kullanılıyor.ve S3'ün sorunu yok :zzz:

Bakalım bu karşılaştırma konuları nereye kadar devam edecek...
merakla
bitmesini bekliyorum.
çünkü artık can sıkmaktan,kalp kırmaktan,boş konulardan,boş boş tartışmalardan başka birşey olmamaya başladı.
chrme ile test yapıyor burda ne kadar saçma :off:

Placebo-

Placebo-

Üye
Aslında chrome yavaş değil. Çalışma prensibi biraz farklı. Anlatmak gerekirse. İe'ye bir sayfa girince sayfayı açıp sonra içeriği yüklüyor. Chrome ise sayfayı girdikten sonra içeriği yüklüyor sonra sayfayı görüntülüyor. Ondan yavaş geliyor bize.

Kerim.

Kerim.

Üye
En basta farkli romlarla test yapmasi zaten:ah

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Aslında chrome yavaş değil. Çalışma prensibi biraz farklı. Anlatmak gerekirse. İe'ye bir sayfa girince sayfayı açıp sonra içeriği yüklüyor. Chrome ise sayfayı girdikten sonra içeriği yüklüyor sonra sayfayı görüntülüyor. Ondan yavaş geliyor bize.
Her ne olursa olsun böyle karşılaştırma olmaz biliyorsun sende :)

PriZm

PriZm

Üye
:nono: Chrome yavaş :)

çünkü çok fazla UI efekti var.tek tıkla 3D zoom falanda var.bunlar hep yavaşlatan öğeler.

Standart tarayıcı ile karşılaştırılması çok daha doğru.

Placebo-

Placebo-

Üye

:nono: Chrome yavaş :)

çünkü çok fazla UI efekti var.tek tıkla 3D zoom falanda var.bunlar hep yavaşlatan öğeler.

Standart tarayıcı ile karşılaştırılması çok daha doğru.

Burda yavaş zaten. Ben bişi demedim aaa. :D Pc için olaylar böyle. Telefon için geçerli olmayabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
belki chrome google ın ie de microsoft un diye böyle bir karşılaştırma yapmıştır,ben artık böyle videolar izlemiyorum bile karşılaştırmanın çok da bi mantığı yok çünkü iki cihaz çok farklı ihtiyaçlara hitap ediyor seçimlerde hız etken faktör olmuyor ki artık piyasada yavaş cihaz kalmadı..

Kerim.

Kerim.

Üye
Benim telefonda chrome cok hizli.maxicep'in anasayfasini falan 6 saniyede aciyo:D

PriZm

PriZm

Üye

Burda yavaş zaten. Ben bişi demedim aaa. :D Pc için olaylar böyle. Telefon için geçerli olmayabilir.
Bende birşey demedim zaten :D
belki chrome google ın ie de microsoft un diye böyle bir karşılaştırma yapmıştır,ben artık böyle videolar izlemiyorum bile karşılaştırmanın çok da bi mantığı yok çünkü iki cihaz çok farklı ihtiyaçlara hitap ediyor seçimlerde hız etken faktör olmuyor ki artık piyasada yavaş cihaz kalmadı..
Evet ve artık "S3 vs Lumia920" konuları can sıkmaktan başka bir işe yaramıyor :zzz: kısacası hevesi kaçtı artık :zzz:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
:oke: Her kelimesine katılıyorum.

Placebo-

Placebo-

Üye
Videoyu tekrar izledimde cyan bana itici geliyor ya. :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
stres yok ;)

pRime.

pRime.

Üye
iyi de bu standart galaxy s3 değil ki. exynos chipseti yok bu galaxy s3'te.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Varsın herhangi biri ötekinden 1sn hızlı olsun okadarmı önemli,bence sağlamlık ve kullanılabilirlikler daha önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt