Telefon Tavsiyesi Lumia 920 VS S3 Detaylı Hız Testi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
S3le Lumia 920yi karsilastiriyorsunuz çıkış tarihleri arasındaki fark neredeyse 5 ay. 5 ay sonra S4 çıkarsa eğer bizde S4le lumiayi katsilastiralim. Lumianin bence S3u rahatlıkla geçmesi gerek hem o kadar ayın hatrına, hemde çok stabil dediğiniz wp8in hatrina. Lumia guzel bir cihaz doğru ama bakıyorum da çok abartılıyor, tek güzel cihaz 920 değil.. benim fikrim böyle.

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Exynos chipsetsiz galaxy s3 mu var ki?
amerikanınkiler çift çekirdek 2 gb ram li olması lazım

- - - Eklendi - - -

S3le Lumia 920yi karsilastiriyorsunuz çıkış tarihleri arasındaki fark neredeyse 5 ay. 5 ay sonra S4 çıkarsa eğer bizde S4le lumiayi katsilastiralim. Lumianin bence S3u rahatlıkla geçmesi gerek hem o kadar ayın hatrına, hemde çok stabil dediğiniz wp8in hatrina. Lumia guzel bir cihaz doğru ama bakıyorum da çok abartılıyor, tek güzel cihaz 920 değil.. benim fikrim böyle.
Güzel cihaz ona katılıyorum ama dediğin gibi aşırı abartılıyor.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

amerikanınkiler çift çekirdek 2 gb ram li olması lazım

- - - Eklendi - - -

Güzel cihaz ona katılıyorum ama dediğin gibi aşırı abartılıyor.
MSM89608(Snapdragon) kullanan s3 var diye biliyorum :good:

Placebo-

Placebo-

Üye

Artık çıkış tarihi diye bir şey yok. Cihazlar olabilecek en üst donanımda zaten.

phasan

phasan

Üye
Sunu s3 kendi tarayicisi ile test yapilmiyor chorem yavas

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açtım yemeğe gittim geldim baktım konu coşmuş :D

PriZm

PriZm

Üye

Neden böyle bir telefon çıkarmayı düşünmüş ki samsung
Exynos işlemciler LTE ile uyumlu değil.Snapdragon çift çekirdekler uyumlu.Samsung 2 çekirdek eksikliğini gidermek için ise 1 gb ram eklemesi yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt