Telefon Tavsiyesi Galaxy S3 & Lumia 920 Video Karşılaştırma.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye

Fiyat yurt dışı için pahalı dostum birde arka kapak :hmmm

- - - Eklendi - - -

Tartışma çıkaracak sözler yazmasak sonuçta videoda belirli bir üstünlük yok.

Zaten s3 ustun demedim.onceki sorunlu s3le yapilan karsilastirmada baya konustularda.burda niye yoklar

avcitalip

avcitalip

Üye

Fiyat yurt dışı için pahalı dostum birde arka kapak :hmmm

pazarlık payı verdim :evet: arka kapağı telafi etmek içinde yanında hafıza kartı verdim,düşünürsen konuya yorum at her türlü soruna açığım :oke:

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/samsung-galaxy-siii-16gb-beyaz-gt-i9300-pasaport-kayitli-727925.html#post5530239

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Zaten s3 ustun demedim.onceki sorunlu s3le yapilan karsilastirmada baya konustularda.burda niye yoklar
O benimde kafama takıldı biliyor musun:hmmm önceki s3 de resmen bağlantı hatası vardı cihazı yerin dibine soktular dalga geçmekten.Buraya hiç birisi yazmadı.

Gascoine

Gascoine

Üye
İki cihazda teknik özellikler bakımından piyasada çok tutuluyor.. Fakat telefonların arasındaki kalite farkını anlamak için tek bir özelliğini baz almamak gerekir. Genel özellikleri üzerinden kıyaslama yapılırsa daha doğru ve sağlıklı neticeler çıkabilir ortaya.. Onun dışında gereksiz ve boş tartışmadan ileri gitmez.

avcitalip

avcitalip

Üye

O benimde kafama takıldı biliyor musun:hmmm önceki s3 de resmen bağlantı hatası vardı cihazı yerin dibine soktular dalga geçmekten.Buraya hiç birisi yazmadı.

onlar fake bence,ben hiçbir bağlantı sorunu yaşamadım aynı şeyleri s2 içinde diyordular evimizde 2 tane s2 var biri kardeşimde diğeri babamda ikisinde de bağlantı problemi falan yok :evet: ayrıca geçen arkadaşım bir video izletti bana xperia s'in ekranı ile s3'ün ekranını karşılaştırıyordular xperia s daha net gösteriyordu tesadüfe bak dün bir akrabamıza misafirliğe gittik oradaki bir abim Xperia S almış bakabilirmiyim dedim bak dedi baktım kamera 12 MP olmasına rağmen s3'ün ekranı daha net gösteriyordu ve Wonder of the nature mi ne diye bir video vardı o video'yu xperia s'e bluetooth ile gönderdim ve aynı anda açtım bariz bir şekilde s3'ün ekranı daha canlıydı üstelik Bravia engine açık ve parlaklık sonda olmasına rağmen gerçi s3'ünde ekran modu dinamikteydi ve parlaklık aynı şekilde sondaydı :) yani kısaca bu tarz videolar bence aldatıcı olabiliyor :evet:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

onlar fake bence,ben hiçbir bağlantı sorunu yaşamadım aynı şeyleri s2 içinde diyordular evimizde 2 tane s2 var biri kardeşimde diğeri babamda ikisinde de bağlantı problemi falan yok :evet: ayrıca geçen arkadaşım bir video izletti bana xperia s'in ekranı ile s3'ün ekranını karşılaştırıyordular xperia s daha net gösteriyordu tesadüfe bak dün bir akrabamıza misafirliğe gittik oradaki bir abim Xperia S almış bakabilirmiyim dedim bak dedi baktım kamera 12 MP olmasına rağmen s3'ün ekranı daha net gösteriyordu ve Wonder of the nature mi ne diye bir video vardı o video'yu xperia s'e bluetooth ile gönderdim ve aynı anda açtım bariz bir şekilde s3'ün ekranı daha canlıydı üstelik Bravia engine açık ve parlaklık sonda olmasına rağmen gerçi s3'ünde ekran modu dinamikteydi ve parlaklık aynı şekilde sondaydı :) yani kısaca bu tarz videolar bence aldatıcı olabiliyor :evet:
Bilemiyorum artık. Ama xperia S ile galaxy s2 ekran karşılaştırdık dayım ile xperia s açık ara öndeydi. Hiç s3 ekranı görmediğim için birşey diyemem :)

- - - Eklendi - - -

İki cihazda teknik özellikler bakımından piyasada çok tutuluyor.. Fakat telefonların arasındaki kalite farkını anlamak için tek bir özelliğini baz almamak gerekir. Genel özellikleri üzerinden kıyaslama yapılırsa daha doğru ve sağlıklı neticeler çıkabilir ortaya.. Onun dışında gereksiz ve boş tartışmadan ileri gitmez.
kalite olarak Lumia daha iyi.

Kerim.

Kerim.

Üye
S2nin ekrani cok koyu ama renkler canli

avcitalip

avcitalip

Üye
S2nin ekrani cok koyu ama renkler canli

koyuluğu Amoled oluşundan canlılığı ise Super Amoled Plus Olmasından :evet:

- - - Eklendi - - -

Bilemiyorum artık. Ama xperia S ile galaxy s2 ekran karşılaştırdık dayım ile xperia s açık ara öndeydi. Hiç s3 ekranı görmediğim için birşey diyemem :)

- - - Eklendi - - -

kalite olarak Lumia daha iyi.

çözünürlük etkiliyor ama :evet: s3 ile s2 ekranları arasında böyle bir fark var :evet:

pRime.

pRime.

Üye
demek ki galaxy s3'ün internet performansı lumia'dan kötü değilmiş.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Placebo-

Placebo-

Üye
Videoyu izlemedim. Şu an için vaktimde yok. Ama lumianın uygulama açmada hızlı olduğunu biliyorum. İnternet konusunda diğer konuda s3'un bağlantı problemi olduğunu söylemiştim zaten. İşlerim bitince izlerim videoyu. :)

pRime.

pRime.

Üye
lumia'nın hızlı olmasının sırrı optimizasyonda. android'in de o şekilde çalışması için google'ın düzeltmeler yapması gerekiyor.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu izlemedim. Şu an için vaktimde yok. Ama lumianın uygulama açmada hızlı olduğunu biliyorum. İnternet konusunda diğer konuda s3'un bağlantı problemi olduğunu söylemiştim zaten. İşlerim bitince izlerim videoyu. :)
Evet ilk lumia 920 Fanı geldi :)
(Fan demeye çok kızdığın için espiri anlamında ciddiye alma :D )
Evet uygulama açmada hızlı lumia.Diğer konudaki bağlantı probleminde tamam sen onu itiraf edebilirsin ama başka arkadaşlar dalga geçmişti.Sözümüz onlara.

- - - Eklendi - - -

lumia'nın hızlı olmasının sırrı optimizasyonda. android'in de o şekilde çalışması için google'ın düzeltmeler yapması gerekiyor.
Android o şekilde çalışsa note 2 yi düşünemiyorum :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye

Evet uygulama açmada hızlı lumia.Diğer konudaki bağlantı probleminde tamam sen onu itiraf edebilirsin ama başka arkadaşlar dalga geçmişti.Sözümüz onlara.

- - - Eklendi - - -

Android o şekilde çalışsa note 2 yi düşünemiyorum :ehe

Kızmasam diyecektin yani. :cry:
Beni fan gibi görüyorlar ama sadece hoşlandığım şeyleri savunmayı seviyorum. Ama eksikliklerini de kabul ediyorum en azından. :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

Kızmasam diyecektin yani. :cry:
Beni fan gibi görüyorlar ama sadece hoşlandığım şeyleri savunmayı seviyorum. Ama eksikliklerini de kabul ediyorum en azından. :)
Yok kızdığın için demek istedim zaten :) Ben fan olarak görmüyorum gayet objektifsin :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Ruhum okşandı. :D Neyse ben memnunum telefonumdan. Çoğu kişiye göre eksik olan şeyler benim için sorun teşkil etmiyor. Sadece rom gelse iyi olur. Oda ocak ayına kadar çıkar sanırım. Ama rom, orjinal kadar stabil olur mu bilinmez. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün bu L920 Beyaz renkli olanı ilkdefa gördüm ve azda olsa kullandım,mükemmel bişiy çıkmış ortaya,hala gözümün önünden gitmiyor.ie10 u denedim hemen maxicepe girdim tıklamamla açması bir oldu.cihaz harika yani

Kerim.

Kerim.

Üye
Su lumia yi bi turlu inceleyemedim ya:off:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Her şakanın altında bir gerçek yatar :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt