Htc sensation xe Ve Samsung Galaxy S II

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
Htc sensation xe Ve Samsung Galaxy S II
Arkadaşlar uzun zamandır tel almayı düşünüyodum artık bu ikisine karar verdim ama hangisini alıcağıma karar veremedim oyun oynarım müzik benim için önemli şarj da çok önemli sizce iyi bir karar vermişmiyim yada başka önericeğiniz bişey var mı

avcitalip

avcitalip

Üye
S2 al bence :evet: ama şarj konusunda s2 için iyi şeyler söyleyemem çok kullanmazsanız bir günü çıkartıyor fakat eğer kullanırsanız 4-5 saate kadar bitebiliyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S 2 al

Kerim.

Kerim.

Üye
S2 al

aleranol

aleranol

Üye
Dostum s2 daha performansli bir cihaz. Ayrica arkadaşlarımda 2side var ve s2 müzik hariç daha üstün. Ama s2nin sesi de kötü değil gayet güzel.

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar çok sağolun s2 ye karar verdim şimdi tek dert para kaldı :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ses'te çin malı telefonların sesi çok yüksek çünkü alet bütün gücünü oraya veriyor :ehe

aleranol

aleranol

Üye

Samsung'un ses kalitesi bence berbat ama geri kalan herşeyde s2 üstün :)

- - - Eklendi - - -

:) Ara Ali Ağaoğlunu sana helikopter'den para atmaya gelsin :ehe :kıskıs:

Haklisin c7yi aratiyor not2 bas konusunda. Ama geri kalanı daha iyi

avcitalip

avcitalip

Üye

Haklisin c7yi aratiyor not2 bas konusunda. Ama geri kalanı daha iyi

:ehe evet,c7 değilde bende wh 701 diye bir kulaklık almıştım n9'da dolby ile beraber çok güzel ses veriyordu şuanda hiçbir telefonda bence o kadar kaliteli ses yok :evet:

aleranol

aleranol

Üye

:ehe evet,c7 değilde bende wh 701 diye bir kulaklık almıştım n9'da dolby ile beraber çok güzel ses veriyordu şuanda hiçbir telefonda bence o kadar kaliteli ses yok :evet:

Aslında nokianin sesi fena değil. Birde elalemde Ayfon kulaklığı sevdası var mahalle efsanesi gibo :zuhaha:

avcitalip

avcitalip

Üye

Aslında nokianin sesi fena değil. Birde elalemde Ayfon kulaklığı sevdası var mahalle efsanesi gibo :zuhaha:

fena değil mi ? bence en iyilerinden :evet: 5800'dan sonra Nokia ses konusunda çok ilerledi bence :ehe

aleranol

aleranol

Üye
Katılıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır tel almayı düşünüyodum artık bu ikisine karar verdim ama hangisini alıcağıma karar veremedim oyun oynarım müzik benim için önemli şarj da çok önemli sizce iyi bir karar vermişmiyim yada başka önericeğiniz bişey var mı

kardeşim unutmadan şunuda seninle paylaşmak istedim : http://www.maxicep.com/cep-telefonu...9300-pasaport-kayitli-727925.html#post5530161

telefonun hiçbir sıkıntısı yoktur ve temizdir eğer düşünürsen konuya mesaj at fiyat konusunda anlaşırız :oke:

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş s3 düşünmüyorum büyük geliyor bana

m_kan

m_kan

Üye
s2 çok daha iyi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
HTC Sensation XE'de galiba müzik konusunda biraz avantajlı ama S2 tavsiyemdir :tebessüm:

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
çünkü sar değeri yüksek

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende xe var duvar gibi sağlam daha oturaklı. Ses ikiside kötü.
Kalite xe
Performans s2
1000 tl s diyen arkadaş o para s ye verilir mi sence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt