Küçükken yanlış bildiklerimiz :)

Sponsorlu Bağlantılar

only star

only star

Üye

o öğrenme ve benimseme süreci fen ve teknoloji dersinde öğretmen anlatırken pis pis sırıtarak geçti değil mi :kop:
:ehe :kop:benim öyle idi ama öğretmen bayan idi bizlere sürekli kızıp güleni sözlü yaparım diyordu çok sinir bozucu bir öğretmendi çok ta tınnnn :hih:

- - - Eklendi - - -

ben bakkala babakkali dermişim bir de bilindik olarak dışarıya "atta" dermişim

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

everest22

everest22

Üye
Ben Küçükken arkadaşlarimla Kalicağimi Hep Ordan Oraya Koşuşturucağimizi Falan Saniyordum,Ama Anladim Ki Hayat Benim Gibi 18inde Değil Babam Gibi 40ina Geldiğinde Çektiği Acilari Yüzündeki Kirişiklarda Sakladiği Anda Başliyor,Bazen Düşünüyorum Acaba 40 Yaşinda Nerde Ne yapiyor Olucam,Belkide Günü Geldiğinde Görmek En İyisidir...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bulytları pamuk şeker sanardım

only star

only star

Üye
banyo yapınca veya traş olunca sıhhatler olsun dediklerinde ben onu saatler olsun sanıyordum :D

bende öyle olduğunu sanıp niye öyle diyolar suyu israf etmeyi çok seviyorlar galiba diye şaşırıyordum :bilmm

only star

only star

Üye
bende öyle olduğunu sanıp niye öyle diyolar suyu israf etmeyi çok seviyorlar galiba diye şaşırıyordum :bilmm

bugün banyo olduğumda babaannem de saatler olsun dedi bir daha sordum yine aynı cevabı aldım sıhhatler olsun değil miydi o diye sorduğumda o da söylendiğinde ben öyle anlıyodum bilmiyom belki de sıhhatler olsundur dedi. ve babaannem 68 yaşında :naughty:

everest22

everest22

Üye
Ben küçükken eyfer kulesini elektirik direği saniyodum,ama çok benziyo be arkadaş

The East

The East

Üye
altta kalan pilavin aglamasi :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

somurtukk

somurtukk

Üye
beni leyleklerın getirdiğini sanırdım amcam öle demişti :zzz:

zero12

zero12

Üye
Ay'ın çizgi filmlerde anlatıldığı gibi peynirden olduğunu sanıyordum :D :D :D

saranghaee

saranghaee

Üye
teletabileri gerçek sanıyordum :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Talat abi ?

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Misafirliğe Gidip Herhangi Bir Dolabı Açıp İçinde Olan Şeyleri Kendime Alıınmış Gibi Sahiplenip Yemek :kıskıs:
Birde Gider Derdim Ben Gelecem Diyemi Aldınız Gariplerde Evet Diyordu :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Misafirliğe gittiğimizde portakl yiyodum anneme ilk defa yemiş gibi anne bu çok güzelmiş biz niye hiç almıyoruz diyip annemi utandırıyodum :ehe

Samet.25

Cuneyt Arkin in ismini Cuneyt Tarkin sanardim patatesi sogan sanardim sogana dogan derdim

Superfan

Superfan

Üye
Otobüste sivil yerine simit derdim :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Atatürk' ü anma günlerinde atam izindeyiz yazısını tatil sanardım küçükken :)