Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cfw Hakkında ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AliHadiOzturk
Üye
Konu Sahibi
Cfw Hakkında ?
Arkadaşlar bu Cfw dediklerini pek anlamış değilim. Bu adamların kendisine göre tasarladıkları Güncelleme gibi bişeymi oluyor ? Yoksa daha farklı bişeymi ? Ben biraz baktımda bununla ilgili bilgi veren bi konu göremedim varsa eğer bi link atarsanız sevinirim Teşekkürler .
Mesut Aktaş
Co-Admin
Güncelleme değil, modifiye edilmiş sistem. Xp nin modifiye sürümleri gibi. Bilgi sahibi kişiler kendi hoşuna giden ve genelin hoşuna gidebilecek ekleme, güncelleme, değişim, görsellik bütünü.
Güncelleme değil, modifiye edilmiş sistem. Xp nin modifiye sürümleri gibi. Bilgi sahibi kişiler kendi hoşuna giden ve genelin hoşuna gidebilecek ekleme, güncelleme, değişim, görsellik bütünü.
şöyle düşün diyelimki beğenmedim yerler var onları değiştiriyorum ya da sürekli kullanıcağım bir program veya widget bunları cfwye gömerek sistemde kalmasını sağlıyorum ya modlamalar var onları ekliyorum falan öyle düşün ya da istemediğim şeyleri kaldırıyorum mesela microsoft apps gibi...
şöyle düşün diyelimki beğenmedim yerler var onları değiştiriyorum ya da sürekli kullanıcağım bir program veya widget bunları cfwye gömerek sistemde kalmasını sağlıyorum ya modlamalar var onları ekliyorum falan öyle düşün ya da istemediğim şeyleri kaldırıyorum mesela microsoft apps gibi...
Kardeş Ben zaten Seninkine yani Konuyu yüklemişim Teşekkürler Fakat '' Dosya yöneticisinden korumalı nesneler bluetooth ile gönderilebilir. '' Bu dediğin olmuyor sorunlu bende hala ''Korumalı nesne Gönderilemedi '' diyo haberin olsun
Mad EagLe
Üye
o modda sorun var dostum mod başarıyla uygulandı fakat çalışmıyor kimse denemediği için bilmiyor çok lazımsa x plore kullan onunla gönderirsin