bu ara bu telefonun çok reklamı yapılıyor. Lumia 920 ile çekilen resimi birde insan gözündeki gibi flashsız görüntülensin,0 zaman eşit bir karşılaştırma olur. Bu tür karşılaştırmalar mantıklı değil , sen telefonla çekerken flash kullan ve var olan alanı objeyi aydınlat sonra bak nasıl parlak çıktı de. Bu tür karşılaştırmalar çok amatörce
Konudaki resimler zaten flash kullanılmamış resimlerdir. Yan dikiz aynası ın gölgesinden de bunu anlayabilirdiniz...bu ara bu telefonun çok reklamı yapılıyor. Lumia 920 ile çekilen resimi birde insan gözündeki gibi flashsız görüntülensin,0 zaman eşit bir karşılaştırma olur. Bu tür karşılaştırmalar mantıklı değil , sen telefonla çekerken flash kullan ve var olan alanı objeyi aydınlat sonra bak nasıl parlak çıktı de. Bu tür karşılaştırmalar çok amatörce
Harbi ya ona bende dikkat etmemiştim,süper ozaman
Konudaki resimler zaten flash kullanılmamış resimlerdir. Yan dikiz aynası ın gölgesinden de bunu anlayabilirdiniz...
Flaş kullanmadan böyle çekiyorsa.
Ya Telefonu aldırmaya teşvik edecek kadar çekici resimler olmasın:P Özellikle cihazın kendi resmini görebilirsem sevinirim..Ha ben onu soracaktım. Telefonun resmini mi yoksa telefondan çekilen bir resim mi gönderecektim.![]()

Tamam 9.30 gibi wp genel destek bölümüne bak.![]()
Teşekkürler.. Bir de birşey soracağım mesajlarına bakar mısın kardeşim.

bana pürüzsüz foto gerek böyle çekmesi hiç önemli değil +kazandırmaz bana

Ezgi yukardaki foto pürüzsüzmü
Pürüzsüz zaten.![]()

Ezgi yukardaki foto pürüzsüzmü![]()